Libnet.ro
UNICEF

11:01

Theodor Paleologu (PMP): Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti - ALDE si Pro Romania - care il sustin la prezidentiale

B1 B1,
Theodor Paleologu (PMP): Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti - ALDE si Pro Romania - care il sustin la prezidentiale

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, considera ca Mircea Diaconu, independentul sustinut la prezidentiale de ALDE si Pro Romania, este un bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe. continuă pe B1

Paleologu: Mircea Diaconu este un bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, comenteaza decizia Pro Romania si ALDE de a sustine candidatura independenta a lui Mircea Diaconu, ca acestea este un actor bun in roluri proaste si a gasit altii si mai prosti.

incep atacurile de campanie. Paleologu: Mircea Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti

Candidatul PMP la Presedintie, Teodor Paleologu, spune ca Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, este bun actor in roluri de prost si a gasit pe altii mai prosti, ALDE si Pro Romania, care n-au fost in stare sa genereze o candidatura cat de cat plauzibila.

Theodor Paleologu (PMP): Guvernul Dancila are nevoie de votul Parlamentului pentru remaniere, pentru ca Ramona Manescu nu face parte din ALDE (VIDEO)

Ramanerea Ramonei Manescu in functia de ministru de Externe nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Guvernului, deci remanierea se poate face exclusiv cu aprobarea Parlamentului, a declarat, marti,.

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre.

Selectia pentru prezidentiale. Nume mari pentru partide mici: Paleologu, Mircea Diaconu, Florin Calinescu

Partidele cu mai putina forta politica incearca sa compenseze lipsa de notorietate aruncand in lupta candidati-vedeta. Cele mai importante nume: Theodor Paleologu, Mircea Diaconu si Florin Calinescu.

PMP si-a anuntat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intra in cursa pentru prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la.

Theodor Paleologu, propunerea PMP la prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea.

PMP intra in cursa pentru pentru Cotroceni cu Theodor Paleologu. Mihai Neamtu s-a retras din competitia interna

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, va fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale, dupa ce Mihai Neamtu s-a retras din cursa interna pentru Cotroceni. in opinia lui Paleologu, dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator: un invatator care invata el insusi.

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminica, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Basescu. Acesta nu a participat la vot.

Theodor Paleologu, propus pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la Colegiul National al formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )