Libnet.ro
UNICEF

20:30

Theodor Paleologu, propunerea PMP la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Theodor Paleologu, propunerea PMP la prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea. continuă pe România Liberă

PMP si-a anuntat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intra in cursa pentru prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la.

Surse. PMP a hotarat candidatul pentru prezidentiale: Theodor Paleologu

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, este favorit pentru a fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, au declarat surse din partid, pentru Mediafax.

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminica, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Basescu. Acesta nu a participat la vot.

Theodor Paleologu, propus pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la Colegiul National al formatiunii.

Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Mihail Neamtu a anuntat sambata, pe Facebook, ca se retrage din cursa interna a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale, in favoarea lui Theodor Paleologu.

PMP intra in cursa pentru pentru Cotroceni cu Theodor Paleologu. Mihai Neamtu s-a retras din competitia interna

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, va fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale, dupa ce Mihai Neamtu s-a retras din cursa interna pentru Cotroceni. in opinia lui Paleologu, dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator: un invatator care invata el insusi.

Theodor Paleologu, la un pas sa fie candidatul PMP in alegerile prezidentiale: Mihail Neamtu si-a anuntat retragerea din cursa interna si sprijinul pentru fostul ministru al Culturii (VIDEO)

Cu mai putin de o zi inainte de Congresul in care PMP isi va alege candidatul cu care va participa in alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu are cale libera pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Mihail.

Basescu: Eu sper ca Theodor Paleologu sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent duminica, la prima parte a reuniunii PMP, unde a sustinut ca Theodor Paleologu sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, exprimandu-si speranta ca acesta sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila.

Paleologu, prezidentiabil PMP: Dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator

Theodor Paleologu, care urmeaza sa fie desemnat astazi candidatul PMP la Presedintie, precizeaza ca va avea o campanie ca un curs interactiv, pro bono, la scara intregii tari, pentru ca, dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator.

Basescu, despre Paleologu: Eu sper sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Traian Basescu a afirmat, duminica, despre Theodor Paleologu, propunerea PMP de candidat al partidului la alegerile prezidentiale, ca spera sa ii incurce pe Viorica Dancila si pe Dan Barna, astfel incat prezidentiabilii PSD si USR-PLUS sa nu intre in turul doi, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )