Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theresa May: Mai bine renuntam la Brexit, decat sa iesim din UE fara acord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May: Mai bine renuntam la Brexit, decat sa iesim din UE fara acord

Premierul britanic Theresa May prefera sa abandoneze procesul de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana Brexit), decat sa nu aiba un acord cu blocul european, incercand astfel sa convinga deputatii de la Londra sa voteze pentru acordul negociat cu oficialii de la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

Motiune de cenzura impotriva premierului britanic Theresa May, dupa respingerea acordului de Brexit

Liderul laburist Jeremy Corbyn a anuntat marti depunerea unei motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Theresa May la scurt timp dupa ce acordul de Brexit incheiat de premierul britanic cu liderii.

VIDEO UPDATE Acordul privind Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May. Opozitia depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului. Reactia Theresei May

Parlamentul de la Londra a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit, cu doua luni si jumatate inainte de data prevazuta pentru iesirea din UE. Dupa vot, opozitia laburista a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului. Premierul britanic a declarat ca votul din aceasta seara nu este calea de urmat si ca a crezut intotdeauna ca cea mai buna cale este parasirea UE cu un acord bun, fapt caruia i-a dedicat ultimii doi ani.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

Theresa May, pledoarie cu doua zile naintea votului pe acordul Brexit: Un esec ar fi o catastrofa

Un esec al Brexit-ului ar fi o catastrofa si o incalcare de neiertat a increderii in democratia noastra, spune premierul britanic Theresa May, cu doua zile inainte ca membrii Camerei Comunelor sa fie chemati pentru a se pronunta asupra acordului de iesirea a Marii Britanii din UE, pe care l-a negociat cu liderii de la Bruxelles.

Aflata in fata unui vot crucial pentru Brexit, Theresa May promite un raspuns rapid

Theresa May le-a spus principalilor ministri din cabinetul sau ca va raspunde rapid la rezultatul votului pentru Brexit programat pentru marti seara in Camera Comunelor, a anuntat purtatorul sau de cuvant, potrivit Reuters.

Lovitura de teatru la Londra. Motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Theresa May

Parlamentarii britanici au respins masiv marti seara acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul. Opozitia laburista a anuntat imediat ca introduce o motiune de.

Theresa May spune: Brexitul ar putea fi oprit daca parlamentarii voteaza marti contra planului ei

Theresa May incearca luni, in ultima clipa, sa castige voturile parlamentarilor care sunt pro-Brexit dar se opun planului ei. Premierul britanic a sustinut, cu o zi inaintea votului din Parlament, ca iesirea din UE ar putea fi deraiata definitiv, potrivit Reuters.

THERESA MAY, INAINTEA VOTULUI: ''Avem datoria sa respectam '' rezultatul referendumului

Premierul britanic Theresa May a facut apel in aceasta seara la deputatii britanici sa ''respecte '' rezultatul referendumului.

Seniorii distribuie mai multe stiri false decat tinerii

In 2016, in timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, populatia de peste 65 de ani din Statele Unite a raspandit de 7 ori mai multe stiri false decat tinerii cu varste intre 18 si 29 de ani pe retelele sociale, potrivit unui nou studiu publicat in Science Advances pe 9 ianuarie.

Kelemen: Romnia nu va da gres la sefia UE /Ceremonia de la Ateneu putea fi pregatita mai bine

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins ca Romania va face fata mandatului de presedinte al Consiliului Uniunii Europene. El comenteaza si ceremonia de la Ateneu, spunand ca invitatiile au fost trimise foarte tarziu si ca evenimentul putea fi organizat mai bine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3309 seconds )