Libnet.ro
UNICEF

23:30

Theresa May se retrage de la sefia Partidului Conservator. Cinci greseli care au dus la prabusirea sa

Adevărul Adevărul,
Theresa May se retrage de la sefia Partidului Conservator. Cinci greseli care au dus la prabusirea sa

Theresa May demisioneaza oficial, vineri, din functia de sef al Partidului Conservator, pregatind terenul pentru inlocuirea sa ca prim-ministru in iulie. continuă pe Adevărul

IN MOD OFICIAL: Theresa May a demisionat de la sefia Partidului Conservator

Theresa May a demisionat, astazi, in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, insa va asigura interimatul timp de mai multe saptamani, pana la alegerea unui nou lider, care ar urma sa preia si sefia Guvernului de la Londra, informeaza Reuters.

Lupta pentru sefia Partidului Conservator transforma Marea Britanie intr-o oligarhie

Cea mai probabila optiune pentru inlocuirea Theresei May la sefia Partidului Conservator pare a fi Boris Johnson, dar Brexitul s-ar putea dovedi la fel de fatal pentru el ca si in cazul lui May.

Theresa May si-a dat oficial demisia din functia de lider al Partidului Conservator

Theresa May a demisionat vineri in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, dar va ramane in functia de premier al Marii Britanii pana va fi ales succesorul sau. Anuntul a fost facut de Comitetul 1922.

Theresa May demisioneaza vineri in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator

Theresa May va demisiona vineri in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, dar va ramane in functia de premier al Marii Britanii pana va fi ales succesorul sau, relateaza BBC.

Theresa May demisioneaza oficial vineri din functia de lider al Partidului Conservator

Theresa May demisioneaza, vineri, in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, insa va ramane in functia de premier al Marii Britanii pana va fi ales succesorul sau. May si-a anuntat.

ASTAZI, MAREA BRITANIE: May demisioneaza din functia de lider al Partidului Conservator

Premierul britanic Theresa May demisioneaza astazi oficial din functia de lider al Partidului Conservator, insa va ramane in functie pana cand succesorul sau va fi ales.

Ziua in care Theresa May demisioneaza

Theresa May va demisiona oficial vineri din functia de lider al Partidului Conservator si, implicit, din cea de prim-ministru, ca urmare a esecului ei de a convinge Camera Comunelor sa accepte acordul privind.

Cum va fi ales succesorul premierului britanic Theresa May: Conservatorii din Marea Britanie se pregatesc pentru o procedura absolut fabuloasa

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca pe 7 iunie va demisiona din functie, respectiv din fruntea Partidului Conservator, lansand astfel o competitie de mare anvergura pentru desemnarea succesorului sau in.

Tudorel Toader, castig cat Theresa May. Ministru+profesor+pensionar=65.000 de lei pe luna

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei si actual rector rector al Universitatii Al. Cuza, a avut anul trecut castiguri de aproape 800. 000 de lei pe an. Surse importante de venit au fost: ministerul, CSM, universitatea si pensia. Cam tot atat a castigat si Theresa May, premierul Marii Britanii: 150. 000 de lire pe an. in aceasta suma sunt inclusi si banii obtinuti de Theresa May ca parlamentar, scrie Ziarul de Iasi.

Tudorel Toader a castigat in 2018 la fel de multi bani ca premierul britanic, Theresa May. Ministru+profesor+pensionar = ZECI DE MII DE LEI / LUNAR

Tudorel Toader este un om bogat. La propriu. in 2018, in timpul mandatului de ministru al Justitiei, acesta a castigat similar premierului britanic, Theresa May. Potrivit declaratiei sale de avere, Toader a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )