Libnet.ro
UNICEF

07:00

Thirllerul Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards (VIDEO)

B1 B1,
Thirllerul Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards (VIDEO)

Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards de la Los Angeles. Pelicula regizata de David Fincher a fost recompensata si cu alte doua premii, la categoriile cel mai bun. continuă pe B1

VIDEO Raluka lanseaza cel mai pasional si expresiv videoclip din cariera! Uite cum arata clipul Never Give Up

Raluka lanseaza un videoclip super senzual pentru cel mai recent hit al sau, Never Give Up. Urmareste clipul mai jos!.

Casey Wilson, vedeta din Gone Girl, asteapta primul copil

Motive de bucurie pentru Casey Wilson. Vedeta din Gone Girl asteapta primul copil cu sotul ei, producatorul si scenaristul David Caspe.

Cel mai bun PC pentru gaming, o alegere ce tine doar de buzunar

Care este cel mai bun PC pentru gaming, aceasta este intrebarea. Ei bine raspunsul este destul de simplu, daca am analiza oferta de componente disponibile pe piata, si vine tot sub forma unei intrebari: Cat vrei sa cheltui? A doua intrebare este la fel de justificata. Exista pe piata o multime de componente, de exemplu o placa video poate avea un pret de 600 de lei sau de 12. 000 de lei. La fel si un procesor, 500 lei sau 5000 [].

Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

Jocul de vineri, cu Irlanda de Nord, este cel mai important meci al anului pentru tricolori, crede selectionerul Anghel Iordanescu.

Djokovic, la o victorie distanta de titlul de cel mai bun tenisman al anului

Novak Djokovic merge ceas la Turneul Campionilor. Sarbul l-a invins, miercuri, cu 6-3, 6-0, pe Stanislav Wawrinka, in Grupa A de la Turneul Campionilor. Djokovic mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura titlul de cel mai bun jucator al lumii, pentru a treia oara in cariera de jucator profesionist.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

Black Friday 2014: eMAG anunta cel mai mare eveniment de shopping si ce inseamna in Romania

Black Friday 2014 debuteaza pe 21 noiembrie in Romania, data fixata de eMAG. Cel mai mare magazin online si-a anuntat azi planurile, iar imaginea cumparatorului roman e cel putin interesanta. Black Friday 2014 se va derula ca anul trecut: eMAG si-a fixat data de 21 noiembrie, iar unii jucatori din retail vor participa atunci. Altii, si o parte din primii, se pregatesc si pentru 28 noiembrie. De ce a ales eMAG data de 21 noiembrie pentru Black Friday 2014?Iulian Stanciu, [].

Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6.

Ziua Recordurilor, sarbatorita in intreaga lume. Cel mai inalt om de pe Pamant s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

600 de mii de oameni au luat parte la incercari de doborare a recordurilor in intreaga lume, de ziua mondiala a recordurilor. in cadrul evenimentului global, cel mai inalt om de pe planeta s-a intalnit.

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )