Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Probleme grave pentru Tibi Useriu la Yukon Arctic Ultra: Efectiv nu mai pot sa mananc nimic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Probleme grave pentru Tibi Useriu la Yukon Arctic Ultra: Efectiv nu mai pot sa mananc nimic

Bistriteanul Tibi Useriu are probleme in a treia zi a celui mai dur ultramaraton din lume - Yukon Arctic Ultra. Sportivul a telefonat acasa si a anuntat ca are mari probleme cu stomacul: efectiv nu mai pot sa mananc nimica. Tibi este pe locul II, cu circa 3 ore in urma unui concurent din Elvetia. continuă pe Adevărul

Tibi Useriu pleaca iar in Yukon Arctic Ultra, cea mai dura cursa din lume. Anul trecut a fost salvat cu elicopterul: Am o treaba de rezolvat. De incheiat o afacere

De trei castigator al celebrei curse 6633 Arctic Ultra, romanul Tiberiu Useriu va concura pentru a doua oara consecutiv la Ultramaratonul Yukon Arctic. Useriu ia startul joi, 30 ianuarie, de la ora 20.

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Tibi Useriu va concura din nou la Arctic Ultra: Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis

Sportivul Tibi Useriu ia startul, joi, la Yukon Arctic Ultra, o cursa de alergare in conditii extreme de la Cercul Polar, dupa ce anul trecut a esuat din cauza degeraturilor. Am venit aici la Yukon Arctic din nou. Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis, scrie sportivul pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )