Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tichetele Rabla pentru persoane juridice au fost epuizate; au fost atribuita 3.641 de tichete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tichetele Rabla pentru persoane juridice au fost epuizate; au fost atribuita 3.641 de tichete

Programul Rabla pentru persoane juridice s-a incheiat, dupa ce au fost atribuite 3. 641 de tichete, cu toate ca initial au fost alocate 3. 000, printre ultimii beneficiari numarandu-se CNADNR care a obtinut 123 de vouchere de reducere. continuă pe Wall-Street Ro

Alimentele pentru persoane defavorizate vor fi distribuite pe un cupon trimis de luna aceasta

Alimentele UE pentru persoane defavorizate, al caror numar este estimat pentru acest an la 3,3 milioane someri, pensionari, invalizi sau veterani de razboi, vor fi distribuite dupa 16 noiembrie, data turului II al alegerilor, dar pe un cupon care va fi trimis prin Posta incepand de astazi, potrivit surselor din presa.

Dosarul referendumului din 2012: 10 mandate au fost emise pentru persoane DECEDATE

Pe lista celor care au primit mandate de aducere sunt si 10 persoane care au decedat in ultimii doi ani. Au fost audiate imediat dupa referendum, dar intre timp au murit. Dezvaluirea a fost facuta de primarul comu.

Protestele continua la Hong Kong: Opt persoane au fost arestate

Opt persoane au fost arestate de politia din Hong Kong, dupa confruntari cu manifestantii prodemocratie care au avut loc in districtul Mong Kok din peninsula Kowloon, informeaza DPA. Persoanele arestate au.

Ierusalim: Opt persoane au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de oameni

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist,.

Furtuni violente in Belgia: Doua persoane au fost ranite grav

Doua persoane au fost grav ranite marti in Belgia, unde au avut loc furtuni violente, care au determinat inchiderea parcurilor publice la Bruxelles, relateaza AFP, potrivit Mediafax. in estul tarii, un barbat.

Kabul: Autobuz al armatei afgane, vizat de un atentat. Cel putin patru persoane au fost ucise

Un atentat impotriva unui autobuz al armatei afgane a fost comis marti la Kabul, transmite AFP. Cel putin patru militari si-au pierdut viata si alte peste 12 persoane au fost ranite in urma atentatului, potrivit.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )