Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tigarile pe care nu le vei mai putea cumpara in Romania din luna mai

Playtech Playtech,
Tigarile pe care nu le vei mai putea cumpara in Romania din luna mai

Se schimba legea in privinta achizitiei de tigari. Din luna mai 2020, anumite tigari vor disparea de pe piata din Romania, asadar nu le vei mai putea cumpara. Apar sschimbari. continuă pe Playtech

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, planuiee153;te sa intre an Romacentnia

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, se pregatee153;te de extinderea in alte piee155;e din regiune, printre care e153;i Romania, a declarat Pedro Soare dos Santos, CEO Jeronimo Martins, compania portugheza care dee155;ine lane155;ul de.

Reprezentant al Asociatiei Marilor Retele Comerciale: in ultimele zile, vanzarile au fost mai mari, similare celor din perioada sarbatorilor, dar nu exista motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi

In ultimele zile, vanzarile in marile magazine au fost mai mari, similare celor din perioada sarbatorilor, dar la acest moment nu exista motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi, a declarat marti directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, in urma unei sedinte convocate la Ministerul Sanatatii pe tema stocurilor de alimente, in contextul coronavirusului.

Business report: Romania are cele mai mici preturi la carburanti din Uniunea Europeana, chiar sub cele din Bulgaria; Green Deal ar putea inchide minele din Valea Jiului si Oltenia; Suedia testeaza prima moneda digitala din lume emisa de o banca centrala

O luna in plus pentru a gasi o solutie pentru CIECH Soda Romania si intreaga platforma chimica din Valcea. Aproape 600 de angajati raman in somaj tehnic. Ajutor de 3. 000 euro pentru fermierii care cultiva usturoi. Noua cerinta din acest an.

News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus care afecteaza China.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2672 seconds )