Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tigarile care vor disparea din Romania, in aceasta luna. Peste 500.000 de fumatori vor fi afectati

Adevărul Adevărul,
Tigarile care vor disparea din Romania, in aceasta luna. Peste 500.000 de fumatori vor fi afectati

Incepand cu 20 mai 2020, tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. Consumatorii de mentol vor mai gasi insa aroma in produsele care incalzesc tutunul si in tigaretele electronice. continuă pe Adevărul

Toti soferii din Romania trebuie sa stie. S-a aflat ce se intampla la pompa cu benzina si motorina

Pentru aproape o luna, pretul petrolului a scazut. Implicit, si benzina si motorina au scazut la pompele din Romania. Ce se intampla insa pe termen lung? De mai bine de-o luna, oamenii.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Gigantul american care a decis sa plece din Romania. ii vedeai mereu pe strazi, iar din 4 iunie totul se termina

In ultimii 10 ani au venit in Romania numeroase companii mari. Serviciile multora sunt inca active. Unul dintre ele nu va mai fi insa de la inceputul lunii iunie. Pe 4 mai, Uber a anuntat.

Proiect de lege pentru autonomia personala a comunitatii maghiare din Romania, tinut 16 ani la sertar, respins de Senat UDMR: Asistam la o avalansa de acuzatii si critici

Un proiect de lege privind statutul autonomiei personale a comunitatii maghiare din Romania a fost respins marti de senatori. Proiectul a fost tinut la sertar 16 ani, fiind initiat de fosti parlamentari UDMR in 2004. Reprezentantii UDMR spun ca militeaza de trei decenii pentru pastrarea identitatii culturale si lingvistice a maghiarilor din Romania si ca de cateva zile asista la o avalansa de acuzatii si critici atat la adresa comunitatii maghiare, cat si la adresa UDMR.

Studiu MedLife: Imunitatea populatiei din Romania dobandita natural pentru COVID 19 este sub 2%

Procentul populatiei din Romania imunizate pentru COVID 19 este unul foarte mic - mai putin de 2% - arata un studiu MedLife realizat pe 1. 005 persoane, cadre medicale si personal auxiliar din 15 orase in care MedLife opereaza clinici si spitale. Masurile de protectie si extinderea testarii reprezinta sansa Romaniei de a functiona in siguranta si de a reporni economia, este una dintre concluziile studiului MedLife.

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei va fi accesibila tuturor elevilor din Romania

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei, prin Proedus, va fi accesibila in curand tuturor elevilor din Romania, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat suma necesara pentru achizitia unui server care sa sustina un numar semnificativ de utilizatori.

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente.

Avertisment pentru romanii care vor sa incerce tratamente babesti: de ce nu sunt bune contra virusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra unor tratamente pe care oamenii le-ar folosi in aceasta perioada. Cum era de asteptat, nu sunt deloc eficiente contra virusului. OMS a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )