Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avertisment pentru romanii care vor sa incerce tratamente babesti: de ce nu sunt bune contra virusului

Playtech Playtech,
Avertisment pentru romanii care vor sa incerce tratamente babesti: de ce nu sunt bune contra virusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra unor tratamente pe care oamenii le-ar folosi in aceasta perioada. Cum era de asteptat, nu sunt deloc eficiente contra virusului. OMS a. continuă pe Playtech

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii pentru romanii care nu-si pot plati ratele

Romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci ar putea gasi intelegere, iar beneficiile ajung la zeci de mii de euro pentru un consumator. Astfel, suspendarea ratelor nu este singura solutie in perioada de criza, iar negocierea cu banca in cadrul Centrului de Solutionare a Litigiilor in domeniul bancar poate avea mai multe avantaje.

Scade varsta de pensionare. Cine sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie

Exista si vesti bune in aceasta perioada tulbure. La Parlament e un proiect de lege care ar reduce varsta de pensionare. Ce se intampla de acum? Proiectul de lege a trecut prin adoptare.

Anunt pentru romanii care au card si cont bancar: cea mai mare banca a pus datele direct pe site

Un anunt deosebit a venit recent de la cea mai mare banca din Romania. Clientii au acces de acum la o informatie foarte importanta. Banca Transilvania incearca sa faca mai buna experienta.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (I)

Paul Tassi, contributor senior la Forbes, scrie ca nu a citit vreodata o stire tech care sa-l faca mai fericit. Netflix tocmai a dezvaluit ca, dupa nesfarsite plangeri, le permite in sfarsit utilizatorilor sa schimbe setarile de autoplay si previzualizare pe conturile lor.

R. Moldova redeschide bisericile din 10 mai. Conditii stricte pentru credinciosii care vor sa participe la slujbele religioase

Incepand cu data de 10 mai, in Republica Moldova vor fipermise intrunirilecu caracater religios, oficierea slujbelor sau altor manifestari traditionale religioase, insa doar cu respectarea stricta a .

Medic nutritionist, avertisment pentru romani: Este vital sa iesim afara!

Un medic nutritionist a lansat un avertisment pentru romani, sustinand ca este vital sa iesim din casa pentru plimbari scurte.

Linie gratuita pentru romanii cu depresie, din cauza coronavirus

Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti a lansat o linie de consiliere gratuita pentru persoanele care au suferinte emotionale in acesta perioada dificila.

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )