Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tigarile mentolate dispar de pe piata din Romania din 20 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tigarile mentolate dispar de pe piata din Romania din 20 mai

Tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, incepand cu 20 mai 2020, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Dispar tigarile mentolate si cu capsula! Mentolul va mai fi disponibil doar in produsele care incalzesc tutunul si in tigarile electronice

In mai putin de-o luna, tigarile mentolate vor disparea de pe piata din Romania. Masura prevazuta de Directiva Europeana a Tutunului si transpusa in legislatia din Romania va afecta circa 500. 000 de fumatori romani, care vor putea regasi aroma de mentol doar in produsele care incalzesc tutunul, ca glo, si in tigarile electronice.

Dispar tigarile mentolate si cu capsula. Mentolul va mai fi disponibil doar in produsele care incalzesc tutunul si in tigarile electronice

In mai putin de-o luna, tigarile mentolate vor disparea de pe piata din Romania. Masura prevazuta de Directiva Europeana a Tutunului si transpusa in legislatia din Romania va afecta circa 500. 000 de fumatori romani, care vor mai putea regasi aroma de mentol doar in produsele care incalzesc tutunul sau in tigarile electronice.

Tigarile care vor disparea din Romania, in aceasta luna. Peste 500.000 de fumatori vor fi afectati

Incepand cu 20 mai 2020, tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. Consumatorii de mentol vor mai gasi insa aroma in produsele care incalzesc tutunul si in tigaretele electronice.

Camera Deputatilor a respins proiectul UDMR care facea limba maghiara obligatorie in mai multe zone din Romania

Camera Deputatilor a respins, miercuri, proiectul legislativ care obliga autoritatile locale din Romania sa foloseasca in mod oficial, in comunitatile in care o minoritate nationala reprezinta peste 20%.

Ministrul Sportului din Romania: Oricine poate juca in Ghencea, inclusiv FCSB

Ionut Stroe a facut declaratia de mai sus, duminica seara, intr-o emisiune televizata.

Investitorii germani din Romania solicita introducerea sistemului de munca flexibila - Kurzarbeit

Introducerea sistemului de munca flexibila, Kurzarbeit, este pentru Romania absolut necesara, mai ales prin prisma faptului ca perioada de acordare a indemnizatiei de somaj tehnic suportata de stat se apropie de sfarsit - sustin investitorii germani si romani membri ai Camerei de Comert Romano-Germane AHK).

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

Angajatii fabricilor de medicamente din Romania nu au luat COVID-19, desi au lucrat non-stop. Ce avem de invatat de la ei

Exista o industrie in Romania care nu a avut aproape nicio ora de pauza pe perioada starii de urgenta: fabricile care produc medicamente. Asociatia companiilor pharma din Romania face cinci recomandari pentru momentul in care, dupa 15 mai, tot mai.

Coronavirus: Societatea care gestioneaza asigurarea obligatorie a locuintelor din Romania a donat 500.000 de lei catre Spitalul Judetean de urgenta Brasov

Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID), societatea care gestioneaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor din Romania, a anuntat miercuri ca a donat 500. 000 de lei pentru dotarea cu tehnica medicala a sectiei de terapie intensiva ATI) a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, o masura menita sa sprijine cadrele medicale in lupta cu pandemia de coronavirus. PAID, formata prin asocierea mai multor societati de asigurare care incheie asigurari obligatorii de locuinte, aminteste ca Brasov este judetul cu cel mai mare grad de cuprindere in asigurare a locuintelor impotriva dezastrelor naturale dupa Bucuresti.

Studiu MedLife: Imunitatea populatiei din Romania dobandita natural pentru COVID 19 este sub 2%

Procentul populatiei din Romania imunizate pentru COVID 19 este unul foarte mic - mai putin de 2% - arata un studiu MedLife realizat pe 1. 005 persoane, cadre medicale si personal auxiliar din 15 orase in care MedLife opereaza clinici si spitale. Masurile de protectie si extinderea testarii reprezinta sansa Romaniei de a functiona in siguranta si de a reporni economia, este una dintre concluziile studiului MedLife.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )