Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri. continuă pe Hotnews

Fondul de Investitii al Initiativei celor Trei Mari se asteapta sa aiba la dispozitie 1 miliard de euro, pana la finalul anului

Pana la finalul acestui an, Fondul de Investitii al Initiativei celor Trei Mari, fondat de BGK si EximBank din Romania, ar trebui sa aiba la dispozitie 1 miliard de euro, a declarat Beata Daszynska-Muzyczka, presedintele Bancii Poloneze de Dezvoltare BGK si al Consiliului de supraveghere al fondului, pentru agentia de presa poloneza PAP.

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

Crestere alarmanta a cazurilor de COVID-19 la Cluj: 343 de imbolnaviri in ultimele 24 de ore Alte trei judete au peste 200 de cazuri noi

Cel mai mare numar de noi cazuri de coronavirus - 650 - continua sa fie raportate in Capitala, insa o crestere alarmanta este in judetul Cluj, care a raportat 343 de noi imbolnaviri. in alte trei judete - Dolj, Iasi si Mures - a fost depasit pragul de 200 de noi cazuri.

Via Carpathia si calea ferata Gdansk-Constanta, pe ordinea de zi a summitului Initiativei celor Trei Mari

Initiativa celor Trei Mari va contribui, in perioada post-pandemie, la redresarea economica a statelor membre, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa summit-ul care a avut loc ieri in sistem videoconferinta.

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania: Spre o tara inca normala

Emisiunea Visuri la cheie s-a filmat in avans, astfel ca pe post se pot urmari inca editiile emisiunii. Dar iata ca Dragos Bucur a decis impreuna cu familia ca este timpul sa paraseasca Romania. Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania Asa ca si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Acolo, .

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de .

MIRA: Prin achizitia activelor CEZ din Romania, ne dorim sa sustinem activitatea in infrastructura critica

Romania este una dintre cele mai dinamice economii ale Europei, iar odata cu acordul privind achizitia portofoliului de active CEZ din Romania de la CEZ Group, ne dorim sa sustinem aceasta activitate in domeniul infrastructurii critice, prin investitii in electricitate mai constanta, eficienta, sigura si sustenabila, a afirmat Leigh Harrison, seful Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA) pentru EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa), scrie Agerpres.

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3034 seconds )