Libnet.ro
UNICEF

16:30

Timisoara: Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

B1 B1,
Timisoara: Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

Desi municipiul Timisoara se afla la un pas de carantina, din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19, o cafenea ce comercializeaza produse pe baza de cannabis a monopolizat atentia cetatenilor. nbsp. continuă pe B1

La Timisoara s-a deschis prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

La Timisoara s-a deschis saptamana trecuta o cafenea cu produse pe baza de cannabidiol CBD), singura de acest gen din Romania.

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

Asociatia EDIT lanseaza primul proiect online de prim-ajutor din Romania

Asociatia EDIT lanseaza prima campanie online de prim-ajutor din Romania, Leapsa pentru Viata, implementata in parteneriat cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta si I. , initiativa parte a Programului National ,,Romania in Siguranta.

Artistul din Romania indragostit de Delia: O faceam sa rada, dar ea nimic!

A tinut ani de zile secretul, dar acum s-a aflat tot. Cine este artistul din Romania indragostit de Delia pana peste cap?! Detalii incredibile au fost dezvaluite la iUmor. Unul dintre artistii din Romania, indragostit de Delia in editia de duminica de iUmor, artistul indragostit de Delia se da de gol si spune adevarul. Ciupi .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

Vedeta din Romania a dat cartile pe fata. De ce a divortat: a spus tot adevarul

O vedeta din Romania vine cu detalii despre despartirea furtunoasa dintre ea si tatal copilului ei. Nimeni nu se asteptau ca cei doi sa mearga pe drumuri separate. Sotii au tinut totul ascuns multa vreme inainte de a dezvalui fanilor lor ca au divortat. Adevarul despre divort. O vedeta din Romania vine cu detalii cu .

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )