Libnet.ro
UNICEF

10:45

Timmermans, pentru Politico: Nu stiu daca Dragnea chiar crede ceea ce spune

Hotnews Hotnews,
 Timmermans, pentru Politico: Nu stiu daca Dragnea chiar crede ceea ce spune

Frans Timmermans, prim vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat, dupa o intrevedere cu Liviu Dragnea, liderul PSD, ca acesta nu vrea sa paraseasca familia PES, n. red. ), vrea ca posibilele neintelegeri sa fie rezolvate, oficialul UE adaugand nu stie daca Dragnea chiar crede ceea ce spune. continuă pe Hotnews

FRANS TIMMERMANS, DESPRE DISCURSUL LIDERULUI PSD: Nu stiu daca Dragnea chiar crede ce spune

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat pentru Politico. eu ca i-a transmis foarte clar liderului PSD Liviu Dragnea ca daca doreste sa faca parte din familia socialistilor europeni, trebuie sa respecte statul de drept.

Frans Timmermans, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Nu stiu daca chiar crede ceea ce spune

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, face noi precizari cu privire la intalnirea pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni.

Basescu, despre PNL Nu stiu daca sa treci de la realizator TV pe lista la partid e o solutie

Fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP, a declarat, duminica, la B1, ca nu crede ca e o solutie pentru PNL sa il puna in capul listei pentru alegerile europarlamentare un realizator TV. El estimeaza ca partidele de opozitie vor avea un procentaj mai mare decat PSD-ALDE conform Mediafax.

Ponta il lauda pe Liviu Dragnea: Chiar merita, cand vad ca face ceva pentru Romania

Victor Ponta a tinut sa il laude pe liderul PSD, printr-o postare pe contul personal de Facebook. DA - chiar vreau sa il laud cand vad ca face de voie sau nevoie , nu mai conteaza ) ceva bun pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )