Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta il lauda pe Liviu Dragnea: Chiar merita, cand vad ca face ceva pentru Romania

Antena3 Antena3,
Ponta il lauda pe Liviu Dragnea: Chiar merita, cand vad ca face ceva pentru Romania

Victor Ponta a tinut sa il laude pe liderul PSD, printr-o postare pe contul personal de Facebook. DA - chiar vreau sa il laud cand vad ca face de voie sau nevoie , nu mai conteaza ) ceva bun pentru. continuă pe Antena3

Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

Intr-un discurs de vineri, sustinut la Madrid, Liviu Dragnea a acuzat dreapta europeana de manipulare si de fortare a institutiilor statului si a laudat guvernarea PSD-ALDE pentru masurile aplicate,.

Ponta il lauda pe Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea merge la Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES) de la Madrid sa isi anunte sprijinul total si neconditionat pentru Frans Timmermans, sa il asigure pe acesta si PES de faptul ca nu mai merge alaturi de Viktor Orban si Mateo Salvini, ca opreste ordonantele de urgenta in justitie, ca aplica recomandarile Comisiei de la Venetia si ca va sustine decizia PES privind candidatul pentru functia de procuror european.

Marian Oprisan lanseaza sageti otravite catre Liviu Dragnea: Face pe stapanul partidului. De cand a ajuns la Bucuresti, s-a schimbat

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, a dat de pamant cu Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD, acuzandu-l ca s-a metamorfozat de cand a ajuns sef la Bucuresti, dar si ca se crede stapanul partidului, po.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca nu este de acord cu liderul organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, care a afirmat despre el ca mai face din cand in cand pe stapanul.

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Este vorba de o reaudiere la cererea liderului PSD. Si DNA a cerut luni acest lucru, iar in momentul cand cei doi.

Liviu Dragnea e obligat de Statutul PSD sa convoace Congresul partidului. De ce se opune liderul social-democrat

Potrivit statutului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale este stabilit de Congres. Desi mai multi lideri social-democrati, in fruntea cu Marian Oprisan, au cerut convocarea unui Congres extraordinar, Liviu Dragnea refuza categoric, de frica sa nu piarda puterea. Dragnea insista ca toate deciziile legate de alegerile europarlamentare si prezidentiale sa fie luate in Comitetul Executiv, for pe care il controleaza.

Liviu Dragnea participa la congresul PES de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

LIVIU DRAGNEA: OUG pe justitie este in regula si era necesara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, dupa sedinta CEx, ca ordonanta de modificare a legilor justitiei nu are nicio legatura cu el, dar s-a uitat pe textul acesteia si crede ca este in regula si ca era necesara.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )