Libnet.ro
UNICEF

16:45

Timpul ramas pana la o eventuala decizie de mutare a ambasadei din Israel, mai scurt decat s-ar fi banuit

Antena3 Antena3,
Timpul ramas pana la o eventuala decizie de mutare a ambasadei din Israel, mai scurt decat s-ar fi banuit

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca in maximum o luna ar putea fi finalizata analiza privind eventuala mutare a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intrebat. continuă pe Antena3

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

Ambasadorul palestian la Bucuresti, Fuad Kokaly, a parasit miercuri seara Romani pentru a se consulta cu autoritatile de la Ramallah in scandalul mutarii ambasadei din Israel la Ierusalim. intr-un scurt.

Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul memorandumului privind mutarea ambasaderi Romaniei din Israel la Ierusalim. intr-o declaratie de presa de la Sofia unde participa la summit al Uniunii Eu.

Teodor Melescanu: in maximul o luna vom avea concluziile privind oportunitatea mutarii ambasadei din Israel

In maximum o luna am putea avea o decizie privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, subiect ce a lansat ultimul scandal politic dintre presedintetie si guvern. Ministrul de.

Socialistii europeni se delimiteaza de PSD cu privire la relocarea ambasadei din Israel

Socialistii europeni SD) se delimiteaza de PSD pe subiectul relocarii ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie G4Media . SD este familia politica europeana din care face Partidul Social Democrat. Cu toate acestea, socialistii europeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )