Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tinutul gazului, un documentar de exceptie, duminica, de la ora 20:00, pe B1 TV

B1 B1,
Tinutul gazului, un documentar de exceptie, duminica, de la ora 20:00, pe B1 TV

In plina disputa privind exploatarea gazelor de sist, B1 TV va difuza, in exclusivitate, documentarul Tinutul gazului GasLand). in aceasta duminica, de la ora 20:00, in cadrul emisiunii Special. continuă pe B1

Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri si cum ajuta ea la oprirea defrisarilor ilegale? Liana Buzea, initiatorul proiectului, si Mihai Zotta, inginer silvic, discuta online cu cu cititorii, joi, de la ora 10.00

De ce suprafata de padure din Romania a crescut in statistici, desi s-a taiat masiv legal si ilegal? In ce judete au loc cele mai multe taieri de padure? Cat de mult afecteaza defrisarile ilegale mediul si ce prejudicii cauzeaza? Cum se poate lupta un ONG si simplii cetanei cu mafia padurilor? Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri? Ce impact are noul Cod Silvic asupra acestui domeniu? Liana Buzea, presedintele Asociatiei EcoAssist si fondatorul Hartii taierilor de paduri si Mihai Zotta, director tehnic in cadrul Fundatiei Conservation Carpathia, fundatie care deruleaza mai multe proiecte de conservare a padurilor din Situl natura 2000 Muntii Fagaras, dicuta online cu cititorii, joi, incepand cu ora 10.

Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri si cum ajuta ea la oprirea defrisarilor ilegale? Liana Buzea, initiatorul proiectului, si Mihai Zotta, inginer silvic, discuta onlinejoi, de la ora 10.00

De ce suprafata de padure din Romania a crescut in statistici, desi s-a taiat masiv legal si ilegal? In ce judete au loc cele mai multe taieri de padure? Cat de mult afecteaza defrisarile ilegale mediul si ce prejudicii cauzeaza? Cum se poate lupta un ONG si simplii cetateni cu mafia padurilor? Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri? Ce impact are noul Cod Silvic asupra acestui domeniu? Liana Buzea, presedintele Asociatiei EcoAssist, fondatorul Hartii taierilor de paduri si Mihai Zotta, director tehnic in cadrul Fundatiei Conservation Carpathia, fundatie care deruleaza mai multe proiecte de conservare a padurilor din Situl natura 2000 Muntii Fagaras, dicuta online cu cititorii, joi, incepand cu ora 10.

Studentii din Bucuresti si din tara ies in strada pentru a protesta impotriva subfinantarii din educatie. Mitingul din Capitala incepe la ora 14:00 in Piata Universitatii. Restrictii de circulatie pe cateva artere din centrul orasului

Mai multe organizatii studentesti organizeaza miercuri un mars si mitinguri in Capitala, astfel ca traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere de circulatie, informeaza Brigada Rutiera. Incepand cu ora 14:00 studentii urmeaza sa se adune in Piata Universitatii, iar intre 15:30-16:30 va avea loc un miting de protest in Piata Victoriei, zona aflata in prelungirea parcului Kiseleff dintre bulevardul Aviatorilor si soseaua Kiseleff. Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) a anuntat pentru miercuri proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie.

Parlament: Amendamentele la Legea descentralizarii se pot depune pana luni la ora 15.00

Birourile Permanente aleParlamentului au decis, vineri, ca grupurile parlamentare pot depune amendamente la Legea descentralizarii pana luni, ora 15. Sedinta de plen pentru procedura asumarii.

Intalnire online. Medievalia-Contributors: De ce ar trebui retradusa Biblia? Invitati: Michael Fieger si Wilhelm Tauwinkl - Joi, 14 noiembrie, ora 12 00

De ce ar trebui retradusa Biblia? Si cine atesta corectitudinea unei noi traduceri din Biblie? Si de ce avem un text al Bibliei numiti Vulgata si inca un altul denumit Septuaginta? De ce pe Bibliile din casele noastre nu apare nici unul dintre cele doua nume? Si cam cate traduceri ale Bibliei exista in Romania. Care este motivul pentru care nu ne putem multumi cu ele? Joi, 14 noiembrie, ora 12 00 profesorii Michael Fieger si Dr. Wilhelm Tauwinkl vor raspunde intrebarilor dvs. Intrati in articol pentru a vedea cine sunt cei doi profesori.

LIVETEXT Crin Antonescu, invitat la TVR, de la ora 20.40

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Claudiu Lucaci la postul public de televiziune, de la ora 20.

LIVE TEXT Studentii protesteaza fata de subfinantarea din educatie. Protestatarii au pornit dinspre Piata Victoriei catre sediul Ministerului Educatiei

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului:16:56 Studentii scandeaza: Toate partidele aceeasi mizerie, dupa ce de la portavoce s-a amintit despre reducerile mari din educatie facute si de fostele guverne16:47 Multimea pleaca din Piata Victoriei catre sediul Ministerului Educatiei, unde ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, a anuntat pentru ora 15:00 o declaratie de presa16:47 Un reprezentant al Consiliului Elevilor a luat cuvantul si le-a transmis studentilor ca elevii ii sustin. In multime este si un reprezentant al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) care vorbeste si el despre sustinerea pe care le-o acorda sindicatele16:38 O parte a studentilor a incercat sa fuga spre Guvern, dar jandarmii s-au repliat si au reusit sa ii opreasca. Numarul protestatarilor a scazut fata de momentul in care au plecat in mars de la Universitate. In jur de 200-250 de persoane protesteaza la Piata Victoriei16:32 Studentii elibereaza carosabilul si traverseaza strada in Piata Victoriei. Jandarmii strang gardurile. 16:28 O parte a studentilor s-a oprit pe trotuarul din fata Muzeului Antipa, altii s-au asezat pe carosabil si scandeaza: Nu vrem in tarc!16:24 Studentii blocheaza circulatia pe bulevardul Kiseleff si striga Nu vrem in tarc, facand referire la gardurile pregatite de jandarmi in piata16:13 Marsul se desfasoara cu dificultate din cauza masinilor parcate ilegal pe trotuarul bd Lascar Catargiu. Coloana se apropie in acest moment de Piata Victoriei, unde studentii au programat un miting. Se scandeaza: Solidaritate, 6% vrem, Minciunile se platesc!, Educatia salveaza natia.

LIVE TEXT Studentii protesteaza in fata Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului:17:30 In jur de 150 de protestatari scandeaza in fata Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati16:56 Studentii scandeaza: Toate partidele aceeasi mizerie, dupa ce de la portavoce s-a amintit despre reducerile mari din educatie facute si de fostele guverne16:47 Multimea pleaca din Piata Victoriei catre sediul Ministerului Educatiei, unde ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, a anuntat pentru ora 17:00 o declaratie de presa16:38 O parte a studentilor a incercat sa fuga spre Guvern, dar jandarmii s-au repliat si au reusit sa ii opreasca. Numarul protestatarilor a scazut fata de momentul in care au plecat in mars de la Universitate. 16:32 Studentii elibereaza carosabilul si traverseaza strada in Piata Victoriei. Jandarmii strang gardurile. 16:24 Studentii blocheaza circulatia pe bulevardul Kiseleff.

Aproape un roman de filaj - dosarul de Securitate al unui ambasador: Coen Stork.

In ianuarie 1988, dupa ce isi incheiase misiunea in insorita Cuba, Coen Stork era numit ambasador al Regatului Tarilor de Jos in mohorata Romanie ceausista. Abia venit la Bucuresti, el i-a intrigat pe oficiali cu felul sau dezinvolt de a se purta. Imediat a fost banuit de spionaj si a inceput sa fie filat de Securitate. Miercuri, 13 noiembrie, ora 19. 00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu sunteti asteptati pentru lansarea volumului Dosarul de Securitate al unui ambasador: Coen Stork. La eveniment vor participa Excelenta Sa domnul Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos in Romania, Coen Stork, Ioan Stanomir si Sorin Alexandrescu. Moderator: Catalin Strat, editor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )