Libnet.ro
UNICEF

13:30

TITIREZ.RO: Preturile chiriilor din Bucuresti au scazut gradual din a doua jumatate a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TITIREZ.RO: Preturile chiriilor din Bucuresti au scazut gradual din a doua jumatate a anului

Preturile medii ale chiriilor din Bucuresti au creascut din a doua jumatate a anului 2015, pana in 2020. Pandemia a lovit insa cererea de inchiriere, fapt care a dus la scadere graduala a preturilor in a doua jumatate a anului 2020, mai ales pe unele segmente, conform unei analize Titirez. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban. Patronul e un afacerist cu dosare penale

Restaurantul de un milion de euro al lui Mohammad Murad functioneaza impotriva oricaror restrictii impuse de Guvernul Orban, politia declarandu-se neputincioasa. Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban Milionarul le-a prezentat politistilor un document din care ar rezulta ca restaurantul lui ar fi, de fapt, o terasa. Doar ca la fata locului, totul .

EXCLUSIV Adriana Iliescu si-a pregatit inmormantarea deja! Cate mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din Bucuresti

In varsta de 83 de ani, cea mai batrana mama din Romania a pregatit totul pentru momentul in care va trece in nefiinta, inclusiv hainele cu care va fi imbracata. A devenit mama la 65 de ani Si-a dorit nespus sa aiba un copil, insa soarta nu a fost deloc blanda cu ea. Cu ultimele .

Nelu Tataru: Nu ne mai permitem un nou lockdown. Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti

Nelu Tatarua atras atentia, din nou, asupra respectarii masurilor de siguranta, in contextul cresterii alarmante anumarului deinfectari cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, a facut.

17 scoli din Bucuresti trec in scenariul rosu din cauza unor cazuri de COVID-19 Lista unitatilor de invatamant unde cursurile vor fi exclusiv online

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis vineri schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. Astfel, 17 unitati de invatamant din Capitala - intre care colegiile Tudor Vianu, Spiru Haret, Mihai Viteazul - trec in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - dupa ce au fost inregistrate cazuri de imbolnavire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )