Libnet.ro
UNICEF

23:00

Titularizare 2020. Proba scrisa va avea loc pe 15 iulie

B1 B1,
Titularizare 2020. Proba scrisa va avea loc pe 15 iulie

Proba scrisa a examenului de titularizare in invatamantul preuniversitar va avea loc in 15 iulie, cu respectarea masurilor de restrictie a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru titularizarea cadrelor. continuă pe B1

Proba scrisa a examenului de titularizare in invatamantul preuniversitar, in 15 iulie. Metodologia pentru transferuri, modificata

Proba scrisa a examenului de titularizare in invatamantul preuniversitar va avea loc in 15 iulie, in timp ce pentru candidatii care vor sa ocupe un post in regim `plata cu ora a fost eliminat interviul. Totodata, a fost modificata metodologia privind transferurile cadrelor didactice, fiind eliminate proba practica si inspectia la clasa.

Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie, iar parlamentarele s-ar putea desfasura cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul.

Un turneu preferat de Simona Halep ar putea avea loc in toamna

Openul de la Roma, anulat din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea fi reprogramat in luna septembrie, au anuntat organizatorii.

Guvernatorul regiunii Veneto a confirmat ca Festivalul de Film de la Venetia va avea loc in septembrie

Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, a confirmat ca Festivalul International de Film de la Venetia va avea loc in septembrie, asa cum era programat, relateaza Reuters.

Presedintele PMP: Sunt sigur ca alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara ca alegerile locale trebuie sa fie organizate cat mai curand posibil si este convins ca acestea vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de o noua administratie si un nou Legislativ stabil.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )