Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un turneu preferat de Simona Halep ar putea avea loc in toamna

Online Sport Online Sport,
Un turneu preferat de Simona Halep ar putea avea loc in toamna

Openul de la Roma, anulat din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea fi reprogramat in luna septembrie, au anuntat organizatorii. continuă pe Online Sport

Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie, iar parlamentarele s-ar putea desfasura cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

Titularizare 2020. Proba scrisa va avea loc pe 15 iulie

Proba scrisa a examenului de titularizare in invatamantul preuniversitar va avea loc in 15 iulie, cu respectarea masurilor de restrictie a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru titularizarea cadrelor.

Simona Halep a refuzat sa-si mute rezidenta in alta tara

Antrenoul australian Darren Cahill a marurisit ca la un moment dat i-a propus Simonei Halep sa-si mute rezidenta intr-o alta tara pentru economisirea veniturilor castigate din tenis.

Darren Cahill dezvaluie progresul facut de Simona Halep: Se exprima mult mai bine pe teren

Intr-un interviu eveniment oferit corespondentului DigiSport, Gabriel Morariu, Darren Cahill, antrenorul australian al Simonnei Halep, aflat la al doilea mandat in stafful constantencei, a vorbit despre imbunatatirile pe care le vede in campioana de la Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )