Libnet.ro
UNICEF

14:15

TLC colaboreaza cu Lady Gaga si Ne-Yo pentru noul album!

Devorator Monden Devorator Monden,
TLC colaboreaza cu Lady Gaga si Ne-Yo pentru noul album!

Tionne T-Boz Watkins si Rozonda Chilli Thomas au anuntat pe covorul rosu de la gala MTV VMA 2013 ca vor lansa un nou album anul acesta in octombrie, materialul reprezentand un omagiu adus lui Lisa Left Eye Lopes, a treia membra TLC care a murit in aprilie 2002 intr-un accident de masina. Suntem in studio . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga a confirmat o noua piesa de pe viitorul sau album Gypsy!

Excentrica artista a inceput sa dezvaluie din ce in ce mai multe detalii despre albumul ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Acum putin timp, in cadrul unui interviu de la un post de radio din Franta, Lady Gaga a declarat ca pe viitorul material va avea un track intitulat Gypsy. Si de catre .

Scandalul dintre Lady Gaga si Perez Hilton continua! Vezi aici ultima isprava a bloggerului!

Scandalul dintre cei doi fosti buni prieteni a inceput in urma acuzatiilor aduse de Lady Gaga la adresa celebrului blogger, artista declarand ca acesta a inceput sa o urmareasca insistent chiar pana la locuinta sa din New York, desi sursele din apropierea lui Perez au spus ca acesta se afla acolo din cu totul alte .

Succesul a schimbat-o complet! Lady Gaga i-a intors spatele omului care a facut-o celebra!

Lady Gaga este astazi una dintre cele mai iubite artiste din intreaga lume, iar acest lucru i se datoreaza intr-o oarecare masura lui Bob Leone, omul care i-a stat alaturi atunci cand abia facea primii pasi timizi in muzica. Astazi, mentorul Mamei Monstru traieste intr-o saracie lucie si spune ca a fost uitat de Gaga imediat ce a ajutat-o sa-si transpuna in realitate visul de a deveni superstar. Continue reading .

Lady Gaga va avea pe albumul ARTPOP o piesa in colaborare cu Too $hort!

Anuntul a fost facut chiar de catre excentrica artista seara trecuta in cadrul unui interviu luat pe covorul rosu la gala MTV VMA 2013. Conform cantaretei, aceasta este doar una dintre colaborarile pe care le vom gasi pe albumul ARTPOP care va fi lansat pe 11 noiembrie. De asemenea, de curand Gaga a mai confirmat .

VIDEO! Lady Gaga s-a schimbat de cinci ori pe scena la MTV VMA!

Lady Gaga a deschis, aseara, evenimentul MTV VMA cu o prestatie incredibila, live, a piesei Applause. In ciuda oricaror speculatii cu privire la succesul piesei, Gaga a demonstrat ca este un artist complex, capabil sa ofere un show captivant si plin de energie. Continue reading .

Lady Gaga va avea pe albumul ARTPOP o piesa dedicata designerului Donatella Versace!

Trackul, intitulat cum altfel daca nu Donatella, va fi inclus pe albumul ARTPOP si, conform declaratiilor cantaretei, reprezinta o scrisoare de dragoste adresata celebrei creatoare de moda de origine italiana Donatella Versace. Piesa Donatella reprezinta scrisoarea mea de dragoste pentru Donatella Versace. Este o piesa pop electronica nebuna pe care am compus-o in colaborare cu .

Lady Gaga a ajuns pe prima pozitie in Dance/Electronic Songs Chart cu single-ul Applause!

Nici nu e de mirare aceasta performanta de vreme ce piesa Applause a starnit valva in tabara monstruletilor, iar clipul piesei a strans deja peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. Applause a ajuns pe locul intai in Dance/Electronic Songs Chart la nici doua saptamani de la lansarea piesei online, de pe locul 16 .

Azealia Banks ne prezinta un lyric video pentru noul sau single ATM Jam!

Rapperita face echipa pentru aceasta piesa cu nimeni altul decat Pharell Williams, cel care s-a si ocupat de producerea single-ului. ATM Jam este cel de-al doilea single extras de pe albumul de debut al artistei, intitulat Broke With Expensive Taste. Azealia Banks a interpretat in premiera un fragment din aceasta piesa pe 29 iunie la .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )