Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lady Gaga a ajuns pe prima pozitie in Dance/Electronic Songs Chart cu single-ul Applause!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga a ajuns pe prima pozitie in Dance/Electronic Songs Chart cu single-ul Applause!

Nici nu e de mirare aceasta performanta de vreme ce piesa Applause a starnit valva in tabara monstruletilor, iar clipul piesei a strans deja peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. Applause a ajuns pe locul intai in Dance/Electronic Songs Chart la nici doua saptamani de la lansarea piesei online, de pe locul 16 . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Mai sunt doar cateva zile si vom avea ocazia sa o vedem pe Lady Gaga stralucind din nou pe scena si incantandu-si monstruletii cu show-urile sale unice. Acest lucru se va intampla duminica la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York unde Gaga va reveni pe scena dupa multe luni de pauza in .

Scandalul dintre Lady Gaga si Perez Hilton continua! Vezi aici ultima isprava a bloggerului!

Scandalul dintre cei doi fosti buni prieteni a inceput in urma acuzatiilor aduse de Lady Gaga la adresa celebrului blogger, artista declarand ca acesta a inceput sa o urmareasca insistent chiar pana la locuinta sa din New York, desi sursele din apropierea lui Perez au spus ca acesta se afla acolo din cu totul alte .

Lady Gaga va interpreta noi piese la iTunes Festival 2013!

Anuntul a fost facut de catre artista insasi in cadrul unui interviu. Lady Gaga va fi unul dintre artistii care va urca pe scena cunoscutului festival londonez pe 1 septembrie. Veti asculta in premiera unele dintre piese la iTunes Festival. Ma puteti urmari cantand la Roundhouse in Londra si ne vom bucura impreuna de noile .

Lady Gaga: Noul meu album va contine o continuare a piesei Telephone!

Conform unor declaratii recente ale artistei, piesa care reprezinta continuarea din Paparazzi si Telephone va fi intepretata live la iTunes Festival 2013, eveniment la care Gaga va lua parte si va canta cateva piese de pe albumul ARTPOP in premiera. Fanii artistei asteapta de ceva timp aceasta continuare de vreme ce atat piesa Telephone, cat .

Lady Gaga va avea pe albumul ARTPOP o piesa dedicata designerului Donatella Versace!

Trackul, intitulat cum altfel daca nu Donatella, va fi inclus pe albumul ARTPOP si, conform declaratiilor cantaretei, reprezinta o scrisoare de dragoste adresata celebrei creatoare de moda de origine italiana Donatella Versace. Piesa Donatella reprezinta scrisoarea mea de dragoste pentru Donatella Versace. Este o piesa pop electronica nebuna pe care am compus-o in colaborare cu .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )