Libnet.ro
UNICEF

11:15

Toamna - anotimpul cel mai potrivit pentru SEX.

România Liberă România Liberă,
Toamna - anotimpul cel mai potrivit pentru SEX.

Desi rece si intunecoasa, toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru relatiile amoroase, potrivit worldcrunch. com. Iata si de ce: organismul uman urmeaza ciclul anotimpurilor. Mai exact, cresterea, sistemul imunitar, temperatura corpului, tensiunea arteriala, hormonii si somnul sunt ajustate in functie de perioada din an. Acelasi lucru se intampla si in ceea ce priveste comportamentul nostru. Traim intr-o societate in care toata lumea se straduieste sa fie fericita. Nu mai intelegem . continuă pe România Liberă

Toamna - anotimpul cel mai potrivit pentru SEX.

Desi rece si intunecoasa, toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru relatiile amoroase, potrivit worldcrunch. com. Iata si de ce: organismul uman urmeaza ciclul anotimpurilor. Mai exact, cresterea, sistemul imunitar, temperatura corpului, tensiunea arteriala, hormonii si somnul sunt ajustate in functie de perioada din an. Acelasi lucru se intampla si in ceea ce priveste comportamentul nostru. Traim intr-o societate in care toata lumea se straduieste sa fie fericita. Nu mai intelegem .

Mamasita zboara pana-n zori, in cel mai nou videoclip Zbor |VIDEO

Desi toamna a venit, Mamasita ne incalzeste in continuare, odata cu lansarea videoclipului piesei Zbor. Atmosfera din clip este una calda, vesela si un pic euforica, ca dupa un party prelungit. Imaginile ies in evidenta prin tonuri glam-vintage si reflecta perfect starea piesei. Filmarile au avut loc pe o plaja insorita din Eforie si poarta semnatura [.

Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa 89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum vede acuzatiile premierului Victor Ponta care a sustinut ca PDL este implicat in cazul lui Dan Diaconescu si a licitatiei pentru Oltchim. Ponta indiscutabil este cel mai slab premier pe care Romania l-a .

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

Cel mai bogat om din Georgia candideaza pentru cea mai importanta functie in stat

Bidzina Ivanishvili, cel mai bogat om din Georgia, isi doreste sa castige ce mai importanta functie din stat, cea de prim-ministru. Daca o va obtine, conflictul dintre el si actualul presedinte, Mikhail.

Golgheteri de calibru se lupta pentru titlul de cel mai bun atac al Europei

Dupa o noua vara de transferuri interesante, elita fotbalului european s-a imbogatit cu noi perechi de atacanti de o valoare extraordinara. in premiera pentru industria de gaming, cea mai mare platforma de pariuri sportive a Europei, bwin, le ofera fanilor posibilitatea de a paria pe Cel Mai Bun Atac al Fotbalului European. Vor fi luate in calcul exclusiv golurile marcate in campionatele interne in sezonul 2012 - 2013.

Kylie Minogue, goala in cel mai recent videoclip (VIDEO)

Cantareata Kylie Minogue pare sa devina tot mai atragatoare odata cu inaintarea in varsta. in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa Flower, Minogue in varsta de 43 de ani) a optat pentru.

Un junior din Serbia a marcat probabil cel mai rapid gol din istorie

Un banal meci de fotbal de juniori disputat sambata in Serbia ar putea ramane in istorie pentru cel mai rapid gol inscris vreodata. Vuk Bakic, jucator la GSP Polet, a avut nevoie de doar doua secunde pentru a.

Emmanuel Renaut, bucatar cu trei stele Michelin, desemnat cel mai bun chef din Franta.

Emmanuel Renaut, maestrul bucatar al celebrului restaurant francez Flocons de Sel, care a primit anul acesta si cea de-a treia stea Michelin, care atesta priceperea in arta culinara, a fost desemnat de colegi sai de breasla drept cel mai bun bucatar francez, informeaza Mediafax. Renaut imparte distinctia cu alti trei maestri bucatari - Jean-Francois Piege, o vedeta a unei populare televiziuni culinare din Franta, Gilles Goujon si Eric Frechon -, toti fiind selectati din mai bine de .

Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Oltchim ar putea primi bani de la stat printr-un ajutor de salvare cel mai devreme in luna noiembrie, intrucat operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este de 30 de zile, mult mai scurt fata de alte scheme de ajutor, relateaza Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )