Libnet.ro
UNICEF

15:30

Toamna calduroasa. MihaiVoropchievici, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie: Ploaia vine pe 24

Antena3 Antena3,
Toamna calduroasa. MihaiVoropchievici, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie: Ploaia vine pe 24

MihaiVoropchievicia prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. intre 14 octombrie si 22 octombrie e vreme buna, dar cu ceva vant. Pe 23 vremea prezinta tendinte de. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. in ce regiuni va ploua, cat scad temperaturile si unde va fi toamna tarzie

Vremea frumoasa de toamna se prelungeste, dar temperaturile incep sa scada si apar ploile, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) care a actualizat previziunile pana pe 21 octombrie.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea buna. in ce regiuni cade bruma, cand loveste valul de ploi puternice si frig

Vremea calda conituna si in urmatoarele zile, cand meteorologii prognozeaza maxime de 25 de grade, temperaturi anormale pentru data din calendar. Un val de ploi va lovi Romania la sfarsitul saptamanii viitoare.

VREMEA. Cum va fi prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Vremea va fi in general apropiata de normalul pentru aceasta perioada in urmatoarele doua saptamani, iar probabilitatea de ploaie va redusa, conform prognozei pentru intervalul 8-21 octombrie, publicata de Ad.

VIDEO Fara limite - Mohamed Salah, gol direct din corner pentru nationala Egiptului

Mohamed Salah a inscris un gol din corner in meciul castigat de nationala Egiptului, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata reprezentativei din eSwatini fosta Swaziland), in preliminariile Cupei Africii pe Natiuni.

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

VIDEO Cele 153 de autocare care au venit din Voluntari pentru hramul Sf. Parascheva au creat haos pe straziledin Iasi

Circulatia in centrul municipiului Iasi se desfasoara cu dificultate, fiind inregistrate blocaje in trafic, dupa ce peste 150 de autocare, puse la dispozitia pelerinilor care au vrut sa participe la hramul Sfintei Parascheva de catre Primaria din Voluntari au ajuns in oras, transmite Mediafax.

O femeie a fost data jos din avion pentru ca detinea ceva interzis. Toti pasagerii au fost rugati sa coboare

Un zbor din Orlando spre Cleveland a avut o intarziere de doua ore din cauza unei femei care a luat cu ea la bord o veverita. O femeie a luat cu ea la bord o veverita drept suport emotional. Politia a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )