Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toata TARA, iN LACRIMI! Din pacate, NE-A PARASIT pentru totdeauna! Era unul dintre cei MAI IUBITI SI MAI iNDRAGITI artisti

B1 B1,
Toata TARA, iN LACRIMI! Din pacate, NE-A PARASIT pentru totdeauna! Era unul dintre cei MAI IUBITI SI MAI iNDRAGITI artisti

Lacrimi amare in lumea filmului!Producatorul Al Burton a murit la varsta de 91 de ani, in orasul San Mateo din statul american California. continuă pe B1

Se strica vremea in aproape toata tara! Prognoza meteo pana sambata

Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2019. in estul Munteniei, Dobrogea si in zonele joase din Moldova, in cea mai mare parte a intervalului va fi ceata sau nebulozitate stratiforma si izolat.

A inceput vaccinarea antigripala gratuita in cabinetele medicilor de familie din toata tara

A inceput vaccinarea antigripala gratuita in cabinetele medicilor de familie din toata tara! Campania de vaccinare gratuita a Ministerului Sanatatii impotriva gripei de.

EXCLUSIV Criza de vaccinuri antigripale in toata tara: Sunt epuizate stocurile la farmaciile cu circuit deschis in decembrie nu mai are rost sa mai ai vaccinuri, nu ti le mai cumpara nimeni

EXCLUSIV Criza de vaccin antigripal in toata tara. Farmaciile au fost luate cu asalt inca de la inceputul toamnei de catre persoanele cu imunitatea scazuta care nu au mai asteptat vaccinurile gratuite,.

DRAMA in teatrul romanesc! Din pacate este vorba despre MAGDA CATONE! Va anuntam cu regret ca...(GALERIE FOTO)

Celebra actrita Magda Catone a vorbit despre dramele cumplite din viata ei, la sapte ani de la moartea actorului Serban Ionescu.

Vesti de ultima ora despre Leo Iorga. Din pacate, artistul a fost internat de urgenta. Care e starea lui acum

Leo Iorga trece din nou prin clipe grele. Medicii au descoperit ca are probleme grave la singurul plaman pe care il mai are si au decis sa il interneze in spital. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de un apropiat al artistului. Leo Iorga a fost internat in spital de urgenta Leo este .

Ce pierdere URIASA! Din pacate, A MURIT marele artist IUBIT de toata TARA! Multumim pentru tot, MAESTRE!

Veste trista in lumea muzicii! Textierul Robert Hunter, cel care a scris versurile mai multor cantece de succes ale formatiei Greatful Dead, dar si piese interpretate de Bob Dylan, s-a stins din viata la varsta.

Europa Libera: Cati bani s-au platit pentru ca bannerele cu Iohannis, Dancila, Barna si Paleologu sa se vada in toata tara

Campania pentru prezidentiale a inceput in mod oficial pe 12 octombrie, dar partidele au inceput sa impanzeasca orasele cu bannere inca de la sfarsitul lunii august. Europa Libera le-a cerut partidelor care primesc subventie sa spuna ce sume au fost investite in afisajul outdoor.

VIDEO Cantec popular rescris pentru Barna, la un eveniment din Arad:Toata tara il sustinePe Dan Barna presedinte

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale de luna viitoare, a fost intampinat, in timpul unei vizite in localitatea Santana din judetul Arad, cu o melodie populara rescrisa special pentru el.

ALERTA METEO! E cod galben de ceata si burnita in aproape toata tara

Meteorologii au emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Oltenia, Moldova si Transilvania. Conform.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )