Libnet.ro
UNICEF

01:06

Aeroportul Ciampino din Roma se inchide de vineri din cauza epidemiei de coronavirus. Aeroportul Fiumicino isi reduce activitatea

Antena3 Antena3,
Aeroportul Ciampino din Roma se inchide de vineri din cauza epidemiei de coronavirus. Aeroportul Fiumicino isi reduce activitatea

Aeroportul Ciampino din Roma va fi inchis de vineri, 13 martie, din cauza epidemiei cu coronavirus. Aeroportul Fiumicino, dedicat zborurilor internationale, isi va reduce activitatea incepand de pe 17 martie. continuă pe Antena3

Pandemia Covid-19. Autoritatile italiene inchid Aeroportul Ciampino din Roma

Aeroportul Ciampino din Roma, care opereaza in principal zborurile low cost, va fi inchis incepand de vineri ca urmare a epidemiei de coronavirus, in timp ce aeroportul Fiumicino, dedicat mai ales zborurilor internationale, isi va reduce activitatea de marti,17 martie, potrivit societatii Aeroporti di Roma ADR), citata joi de AFP.

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

AS Roma nu a putut zbura spre Spania, pentru meciul cu Sevilla din Europa League din cauza epidemiei de coronavirus

Italienii de la AS Roma nu vor ajunge la Sevilla pentru meciul de joi, din turul optimilor Europa League pentru ca nu au fost lasati sa zboare spre Spania din cauza raspandirii epidemiei de coronavirus. Spania.

Digi |RCS&RDS si Vodafone, planuri schimbate din cauza epidemiei: ce masuri au luat

Marile companii din Romania au luat masuri impotriva epidemiei de coronavirus. Digi |RCSRDS si Vodafone au anuntat deciziile pe care le-au luat pentru a face fata crizei. Romania.

Casele de pensii si-au suspendat activitatea cu publicul din cauza epidemiei de coronavirus. Ce se intampla cu dosarele de pensii

Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca, din motive de siguranta medicala, legate de prevenirea raspandirii si infectarii cu coronavirus, isi va suspenda activitatea de audiente, atat la sediul.

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Cele mai mari evenimente amanate din cauza epidemiei: ce se intampla cu marile festivaluri

Epidemia de coronavirus afecteaza si Romania si da peste cap planurile organizatorilor de concerte si evenimente. Din acest motiv, mai multe spectacole au fost amanate sau anulate.

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

DigiSport: Stadionul din Giurgiu, in carantina din cauza epidemiei de coronavirus!

Toti calatorii unui autocar, veniti din Italia, au fost plasati direct acolo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )