Libnet.ro
UNICEF

07:15

Toate cinematografele din reteaua Cinema City isi suspenda activitatea

Adevărul Adevărul,
Toate cinematografele din reteaua Cinema City isi suspenda activitatea

Reteaua de cinematografe Cinema City a anuntat, ca urmare a suspendarii activitatii de catre autoritati a majoritatii cinematografelor sale 22 din 26), ca a decis inchiderea ultimelor patru spatii ramase deschise incepand de marti. continuă pe Adevărul

Cinema City isi suspenda activitatea in intreaga tara

Cinema City anunta, ca urmare a suspendarii activitatii de catre autoritati a majoritatii cinematografelor sale 22 din 26), ca a decis inchiderea ultimelor 4 locatii ramase deschise incepand de marti, 10 noiembrie, ceea ce inseamna ca, pentru o perioada temporara, Cinema City isi va suspenda activitatea in intreaga tara, potrivit unui comunicat de presa.

Business report: Cinema City inchide cinematografele. Guvernul inchide pietele, dar nu stie care va fi impactul. Ajutor de stat pentru grupul Iulius? Dificilul balans intre problema medicala si cea economica

Guvernul inchide pietele, dar habar nu are care va fi impactul asupra economiei si a consumatorului * Florin Citu anunta ca anul viitor vor continua majoritatea masurilor - somaj tehnic, amanarea platii ratelor - chiar daca poate nu in aceeasi forma * Comisia Europeana verifica legea prin care s-au dat gratis terenurile de la Romexpo. S-a reclamat un ajutor de stat pentru grupul Iulius * Aparati pietele! * Deja, 13 miliarde de euro sau 6% din PIB deficit comercial * Statul va suporta in total 1,33 miliarde de euro din planul de restructurare al companiei CE Oltenia * Cinema City, cel mai mare operator de cinema din Romania, inchide din nou cinematografele, abia redeschise * Cristian Paun: Guvernele trebuie sa faca astazi un balans foarte dificil intre problema medicala si problema economica * Doi fosti angajati Google si-au facut un startup. Valoreaza 5 miliarde de dolari dupa 4 ani.

Ciuperca ravnita de toate femeile din lume. Secretul ei halucinant: ce patesc cand o miros

Se spune ca exista, in natura, multe plante care pot genera anumite stari atat femeilor, cat si barbatilor. in Hawaii exista o ciuperca, spun specialistii, care poate da femilor orgasm doar mirosind-o. Oamenii de stiinta au descoperit o ciuperca ciudata Aceasta ciuperca portocalie a fost descoperita in fluxurile recente de lava hawaiana. Specialistii au descoperit .

Ce se intampla cu Cinema City: cel mai mare operator de cinema din Romania a facut anuntul trist

In timp ce mall-urile din Romania raman deschise, chiar daca s-au inchis pietele, restaurantele si multe alte domenii de activitate, ultima lovitura a fost adresata amatorilor de.

Primarul Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua de termoficare din Bucuresti cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, marti, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )