Libnet.ro
UNICEF

09:45

Toate companiile din Romania au nevoie de meseriasi. Daca am moderniza invatamantul profesional, schimbarile ar fi majore

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Toate companiile din Romania au nevoie de meseriasi. Daca am moderniza invatamantul profesional, schimbarile ar fi majore

Foarte multe companii din Romania, fie ca este vorba de jucatori din domeniul productiei auto, confectii, energie) ori al serviciilor alimentare, de infrumusetare), au nevoie de meseriasi si ajung sa faca isi pregateasca singure specialistii din. continuă pe Wall-Street Ro

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

EY: 53% dintre liderii companiilor din Romania sunt prezenti pe retele de socializare

Peste jumatate dintre liderii de companii din Romania sunt prezenti pe retele de socializare, cea mai populara retea pentru acestia fiind LinkedIN 67%), urmata de Facebook 61%) si Twitter 16%), potrivit studiului The social CEO, derulat de EY Romania.

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele.

Oficial american: SUA nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza antiracheta din Romania

Adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, a declarat ca Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, potrivit.

Oficial american: SUA nu va instala focoase nucleare la baza antiracheta din Romania

Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, a declarat adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, citat de Sputnik News si.

Oficial american: SUA nu intentioneaza sa echipeze baza antiracheta din Romania cu focoase nucleare

Adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, a declarat ca Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, ca reactie la declaratiile facute de oficialii rusi cu privire la acest aspect.

O retea de traficanti de carne vie din Romania a fost anihilata in Belgia

Judecatorii din Bruxelles au trimis in inchisoare mai multe persoane din Romania, acuzate ca ar fi obligat mai multe romance sa se prostitueze. Cei cinci barbati au fost arestati de.

Sora lui Dorin Cocos, regina contractelor cu spitalele din Romania

Regina contractelor cu spitale din Romania este nimeni alta decat sora lui Dorin Cocos, Anca Dinu, potrivit unei anchete prezentate miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

Fiecare judet din Romania va beneficia de un punct unic de informare

Asociatia Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania - ROREG a semnat, ieri, protocolul de colaborare cu Ministerul Fondurilor Europene dedicat infiintarii unui punct unic de informare si consiliere, in fiecare judet, cu privire la accesarea fondurilor nationale si europene, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Caz strigator la cer in spitalele din Romania! Mihai Petre a dat bani medicului, dar nu a mai fost operat

Inca un caz strigator la cer in spitalele din Romania! Un pacient sustine ca medicii i-au cerut spaga, iar dupa ce le-a organizat acestora un flagrant i-a fost refuzat dreptul de a fi.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )