Libnet.ro
UNICEF

17:00

Toate datele despre femeia infectata cu coronavirus din Timisoara

Antena3 Antena3,
Toate datele despre femeia infectata cu coronavirus din Timisoara

Antena 3 a prezentat noi detalii despre femeia din Timisoara, infectata cu Coronavirus. continuă pe Antena3

Adrian Streinu-Cercel, detalii despre pacientul cu coronavirus din Timis: Era racita cand a plecat

Directorul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit despre femeia confirmata cu noul COVID-19.

Reactia DSP Timis despre femeia de 38 de ani depistata cu coronavirus

Gabriela Bubatu de la Directia de Sanatate Publica, a intervenit in direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre cazul femeii de 38 de ani din Timisoara care a fost infectata cu virusul COVID-19.

Prima potentiala metoda de producere a unui vaccin impotriva coronavirusului, dezvoltata de o echipa de cercetatori din Timisoara

Prima potentiala metoda de producere a unui vaccin impotriva temutului coronavirus din China a fost pusa pe hartie de o echipa de cercetatori romani, la Timisoara. Tara noastra nu are in acest moment resurse sa si fabrice un astfel de vaccin. Cercetatorii de la Centrul OncoGen din Timisoara au trimis insa potentiala metoda de producere a vaccinului catre colegii lor din Europa si din Statele Unite, a explicat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, profesorul Virgil Paunescu, directorul Centrului OncoGen.

Doliu in teatrul romanesc. A murit un mare actor. Mesajul postat de oficialii institutiei din Timisoara

Teatrul romanesc este din nou in doliu, un alt actor s-a stins din viata. Mesajul a fost postat de oficiali institutiei din Timisoara. Admiratorii lui i-au lasat mesaje de ramas bun. Teatrul romanesc a pierdut in ultimul timp mai multi actori de succes. Doliu in teatrul romanesc. A murit un mare actor Teatrul romanesc incepe .

Pompierii din Timisoara venisera sa stinga un incendiu si au dat peste doua cadavre. in spatele tragediei se afla insa o poveste extrem de incalcita

Pompierii din Timisoara au fost chemati sa intervina la un incendiu, insa aveau sa faca o descoperire macabra.

Fenomen ciudat printre bolnavii de coronavirus din China: s-au vindecat, pentru a fi bolnavi din nou

Un numar semnificativ de pacienti care au fost infectati cu coronavirus in China, iar autoritatile erau convinse ca s-au vindecat, acum sunt din nou bolnavi. Dupa ce au urmat un tratament intens, au incetat sa mai prezinte simptome si au fost externati din spital, nu mai putin de 14% dintre pacientii vindecati de coronavirus din .

Primul caz de coronavirus din Macedonia de Nord. Femeia se intorsese recent din Italia

Macedonia de Nord a raportat primul sau caz de infectie cu coronavirus, dupa ce o femeie, care a revenit recent din Italia, a fost depistata pozitiv, a anuntat ministerul macedonean al sanatatii, miercuri,.

Mesajul lui Raed Arafat pentru mesajele false despre cazurile de coronavirus in Romania. Situatia oficiala

Raed Arafat a afirmat in cursul zilei de marti, la Sinteza Zilei, ca autoritatile romane nu ascund situatia reala din tara. Ce spune seful DSU despre panica instalata in Romania si despre situatia actuala? Raed Arafat, situatia oficiala din Romania: Sunt false cazurile de coronavirus din tara? Situatia din lume i-a amploare si alarmeaza din .

Oana Roman, criticata DUR de fani pentru ca a plecat la Roma, in ciuda epidemiei de CORONAVIRUS din Italia

Oana Roman a plecat ieri, alaturi de sotul Marius Elisei si fiica lor intr-o scurta vacanta la Roma. Dupa ce a anuntat in emisiunea Rai, da buni ca nu se teme de epidemia de coronavirus si ca s-a interesat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )