Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adrian Streinu-Cercel, detalii despre pacientul cu coronavirus din Timis: Era racita cand a plecat

Antena3 Antena3,
Adrian Streinu-Cercel, detalii despre pacientul cu coronavirus din Timis: Era racita cand a plecat

Directorul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit despre femeia confirmata cu noul COVID-19. continuă pe Antena3

Iran: Raspandirea de stiri false despre epidemia coronavirus va fi pedepsita prin biciuire si inchisoare de pana la 3 ani

Purtatorul de cuvant al comisiei juridice si pentru probleme legale din parlamentul iranian a avertizat ca a fost stabilita o pedeapsa de 3 ani pentru cei care raspandesc stiri false sau zvonuri despre epidemia coronavirus din tara.

El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. El este pacientul zero din Italia De la declansarea crizei autoritatile italiene au incercat sa depisteze pacientul zero, prin mijloacele specifice, atat cele medicale, .

Ministrul Sanatatii, noi detalii despre romanul cu coronavirus: Are o usoara faringita!

Victor Costache sustine ca romanul depistat cu coronavirus are o forma usoara de faringita, pentru care primeste tratament simptomatic, mentionand ca acesta va ramane internat 14 zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

Toate datele despre femeia infectata cu coronavirus din Timisoara

Antena 3 a prezentat noi detalii despre femeia din Timisoara, infectata cu Coronavirus.

Icoane dezinfectate intr-o biserica din Timis, de teama coronavirusului

Teama de o eventuala infectare cu noul coronavirus i-a facut pe enoriasii unei biserici din Timis sa dezinfecteze icoanele din lacasul sfant.

Fenomen ciudat printre bolnavii de coronavirus din China: s-au vindecat, pentru a fi bolnavi din nou

Un numar semnificativ de pacienti care au fost infectati cu coronavirus in China, iar autoritatile erau convinse ca s-au vindecat, acum sunt din nou bolnavi. Dupa ce au urmat un tratament intens, au incetat sa mai prezinte simptome si au fost externati din spital, nu mai putin de 14% dintre pacientii vindecati de coronavirus din .

Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Un barbat in varsta de 72 de ani, intors in Italia din Romania este infectat cu coronavirus. Barbatul ar fi revenit in Rimini din Romania. in urma testelor, s-ar fi descoperit ca este infectat cu coronavirus.

Un nou suspect de coronavirus, in Timis: in ce stadiu se afla romanca intoarsa din Bergamo, Italia

Dincolo de panica manifestata prin achizitii din magazine, din pacate, in Romania avem o noua persoana suspecta de coronavirus. Femeia s-a intors in urma aproximativ o saptamana din Bergamo, Italia. in varsta de 50 de ani, o femeie din Timisoara a fost transportata joi seara la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din localitate. Ea .

Incertitudini privind transmiterea coronavirusului in Romania. Ce declara Adrian Streinu-Cercel despre riscul ca italianul diagnosticat sa fi fost contagios: Este foarte mic

Autoritatie romane au confirmat miercuri seara primul caz de infectie cu coronavirus in Romania la o persoana din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul din Rimini depistat pozitiv cu Covid-19,.

Femeie din Timis, suspecta de coronavirus, internata

O femeie de 50 de ani, din Timisoara, care a revenit in tara, in urma cu o saptamana, din Bergamo si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )