Libnet.ro
UNICEF

07:00

Toate restrictiile pe care bucurestenii trebuie sa le respecte de azi, 20 octombrie

Playtech Playtech,
Toate restrictiile pe care bucurestenii trebuie sa le respecte de azi, 20 octombrie

Potrivit ultimei raportari oficiale, Bucurestiul a atins o rata de infectare cu noul coronavirus de 3,19 cazuri la mia de locuitori, o situatie care a dus la intrarea Capitalei in scenariul rosu. Toate restrictiile pe care bucurestenii trebuie sa le respecte de azi S-a instituit obligatia purtarea mastii in toate spatiile publice ne referim si . continuă pe Playtech

Alimentele pe care nu trebuie sa le mananci daca iei pastile. Nu te pune in pericol

Desi nu te-ai fi gandit vreodata, exista o mare legatura intre ceea ce mananci si medicamentele prescrise de medic. Pentru a nu te pune in pericol, este important sa afli despre alimentele care nu trebuie sa le consumi daca iei aceste pastile. Alimentele de care sa te feresti cand iei pastille Medicii atrag atentia asupra .

Cele 6 combinatii de alimente care nu trebuie amestecate niciodata. Nu face aceasta greseala

Anumite alimente nu trebuie sa fie amestecate. Ai grija la ce introduci in meniul tau zilnic! Multi fac aceasta greseala care se afla printre regulile de baza ale unei alimentatii echilibrate si sanatoase. 6 combinatii gresite: ce alimente nu trebuie amestecate? Stilul de viata al acestor vremuri este unul extrem. Timpul e cel mai mare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )