Libnet.ro
UNICEF

05:15

Toate spitalele din Capitala sunt obligate sa preia pacientii cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Toate spitalele din Capitala sunt obligate sa preia pacientii cu COVID-19

Toate spitalele din Bucuresti trebuie sa se reorganizeze astfel incat sa creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19 pozitivi. continuă pe Antena3

Andrei Baciu: Orice pacient poate sa devina pozitiv la un moment dat. Din acest punct de vedere, in toate spitalele din Romania exista circuite foarte clar organizate (VIDEO)

Daca ar fi sa fie o reorganizare a strategiei prin care spitalele trateaza pacienti cu SARS-CoV-2, acest lucru se face de catre Ministerul Sanatatii, printr-un Ordin de ministru, a explicat secretarul de stat An.

Reorganizare in spitalele din Bucuresti. Toate trebuie sa-si creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19

Directia Generala de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a cerut, miercuri seara, tuturor spitalelelor din Capitala sa se reorganizeze, astfel incat sa se creeze circuite pentru internarea pacientilor.

Elixirul tineretii a fost descoperit de o romanca. Toate celebritatile din lume l-au comandat imediat

Laptisor de matca, ulei de cocos sau acid hialuronic sunt variantele de raspuns ale multora atunci cand vine vorba despre pastrarea tineretii. inainte de ele, existau alte remedii. O romanca a inventat elixirul tineretii, amintindu-le oamenilor ca pot imbatrani frumos Tinerete fara batranete si, eventual, viata fara de moarte. Tinerete fara batranete. Ana .

Ministrul Sanatatii, in control la Spitalul Marie Curie din Capitala. Se va investiga decesul a 30 de bebelusi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza sa efectueze un control la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a precizat ca 30 de bebelusi au murit in.

Se inchid toate scolile din Ramnicu Valcea, dupa ce rata de incidenta a ajuns la 4,45 cazuri la mia de locuitori

Toate scolile din municipiul Ramnicu Valcea se vor inchide, iar cursurile se vor desfasura online, dupa ce incidenta cazurilor de COVID 19 in municipiua ajuns la 4,45 la mia de locuitori, a decis luni.

DSP Bucuresti cere tuturor spitalelor din capitala sa se pregateasca pentru internarea de bolnavi Covid

Directia de Sanatate Publica a Capitalei cere tuturor spitalelor din Bucuresti sa creeze circuite pentru internarea pacientilor Covid-19 pozitivi, avand in vedere numarul insuficient de paturi dedicate pacientilor pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din spitalele dedicate in prezent bolnavilor Covid.

EXCLUSIV Ce se intampla cu scolile si gradinitele private din Capitala daca intra in vigoare scenariul rosu: Obligatiile si drepturile sunt aceleasi

EXCLUSIV Capitala a devenit cea mai afectata zona din cauza pndemiei de coronavirus. in Bucuresti rata de incidenta a ajuns deja la 2,31 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, foarte aproape de scenariul rosu, de.

Targurile din Capitala, asaltate de bucuresteni! Imagini de la Muzeul Taranului Roman

Targurile din Capitala sunt luate cu asalt de bucuresteni. Oamenii au profitat de vremea prietenoasa si au mers la Muzeul Taranului din Capitala, acolo unde au gasit produse traditionale.

LA DOI ANI DE ZILE DE LA INTERZICEREA LOR Pungile de plastic se gasesc in toate pietele din tara

La aproape 2 ani de zile de la interzicerea comercializarii pungilor de plastic subtire si foarte subtire cu maner, acestea sunt inca folosite in pietetele, centrele comerciale si de catre micii operatori comerciali, confom unui comunicat al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

Presiune pe ambulantele din Capitala. Un numar de 20. 675 de persoane au solicitat o salvare de la inceputul lunii octombrie (VIDEO)

Numarul mare de cazuri de COVID-19 din ultimele doua saptamani a creeat probleme si pentru personalul de pe ambulante, care trebuie sa decida ce pacienti au prioritate. Ambulantele ofera in continuare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )