Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reorganizare in spitalele din Bucuresti. Toate trebuie sa-si creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19

B1 B1,
Reorganizare in spitalele din Bucuresti. Toate trebuie sa-si creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19

Directia Generala de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a cerut, miercuri seara, tuturor spitalelelor din Capitala sa se reorganizeze, astfel incat sa se creeze circuite pentru internarea pacientilor. continuă pe B1

Selly nu a fost vazut asa niciodata. Cat de trist parea vloggerul la un bar din Bucuresti

Selly a dat uitarii multmea de prieteni si a ales sa stea izolat o vreme. Acesta desi se afla la o petrecere alaturi de cunoscuti, ceva care il ingrijora foarte tare l-a smuls din mijlocul distractiei. Vlogger-ul parea foarte trist, iar astea le-a adus ingrijorarea fanilor. Selly, ingrijorat in toiul petrecerii. Vedeta s-a retras pentru .

Nelu Tataru, adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19 din Bucuresti. Motivul pentru care cetatenii au fost mintiti

Potrivit incidentiei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile, 3,11 la mia de locuitori, anuntata de Institutul National de Sanatate Publica, Capitala Romaniei ar fi trebuit sa intre in scenariul rosu. Acest lucru presupunea inchiderea tuturor scolilor si desfasurarea cursurilor online. in urma unei sedinte a Comitetului Muncipal, INSP a venit cu o .

Scolile din Bucuresti nu se inchid saptamana aceasta

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca unitatile scolare din Bucuresti se inchid doar da.

TITIREZ.RO: Preturile chiriilor din Bucuresti au scazut gradual din a doua jumatate a anului

Preturile medii ale chiriilor din Bucuresti au creascut din a doua jumatate a anului 2015, pana in 2020. Pandemia a lovit insa cererea de inchiriere, fapt care a dus la scadere graduala a preturilor in a doua jumatate a anului 2020, mai ales pe unele segmente, conform unei analize Titirez. ro.

Toate spitalele din Capitala sunt obligate sa preia pacientii cu COVID-19

Toate spitalele din Bucuresti trebuie sa se reorganizeze astfel incat sa creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19 pozitivi.

Andrei Baciu: Orice pacient poate sa devina pozitiv la un moment dat. Din acest punct de vedere, in toate spitalele din Romania exista circuite foarte clar organizate (VIDEO)

Daca ar fi sa fie o reorganizare a strategiei prin care spitalele trateaza pacienti cu SARS-CoV-2, acest lucru se face de catre Ministerul Sanatatii, printr-un Ordin de ministru, a explicat secretarul de stat An.

Nelu Tataru: Nu ne mai permitem un nou lockdown. Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti

Nelu Tatarua atras atentia, din nou, asupra respectarii masurilor de siguranta, in contextul cresterii alarmante anumarului deinfectari cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, a facut.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )