Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Sanatatii, in control la Spitalul Marie Curie din Capitala. Se va investiga decesul a 30 de bebelusi

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, in control la Spitalul Marie Curie din Capitala. Se va investiga decesul a 30 de bebelusi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza sa efectueze un control la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a precizat ca 30 de bebelusi au murit in. continuă pe B1

Nelu Tataru a anuntat un control la Spitalul Marie Curie dupa ce un medic a povestit cum 30 de bebelusi au murit in ultimul an din cauza lipsei banilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat marti seara ca urmeaza sa faca un control la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a povestit ca 30 de bebelusi au murit in ultimul an din cauza lipsei banilor pentru tratamentele acestora. Acesta a mai reclamat ca achizitiile care ar fi putut salva vieti s-au facut doar pe caiet.

30 de copii au murit la spitalul Marie Curie pentru ca medicii nu au avut cu ce sa-i trateze. Apel disperat al medicului Carstoveanu: Astazi am avut doi morti

Mor copiii in cel mai mare spital pediatric din tara pentru ca statul nu asigura aparatura si specialisti. Este semnalul de alarma tras astazi de medicul Mihai Carstoveanu. Acesta a explicat la Sinteza Zilei ca 30 de bebelusi au murit in ultimul an, pentru ca medicii de la Marie Curie nu au avut cu ce sa ii trateze. Statul nu cumpara aparatura, medicamente si nu angajeaza specialisti, spune renumitul medic.

Sectia de Terapie Intensiva nou nascuti a Spitalului Marie Curie primeste 800.000 de lei dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a acuzat faptul ca a cumparat consumabile pe datorie

Sectia de Terapie Intensiva pentru nou nascuti a Spitalului de Copii Marie Curie din Bucuresti a primit astazi 800. 000 de lei, suma provenita din fondurile Programului Terapie Intensiva Nou-Nascuti al Ministerului Sanatatii, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a acuzat faptul ca nu mai sunt bani pentru materiale si consumabile in sectie si a cumparat lucrurile necesare pe datorie, a anuntat managerul spitalului, Daniel Buzatu.

VIDEO Cum va arata noul Spital Marie Curie, pe care Asociatia Daruieste Viata il va reconstrui integral: Ducem mai departe nebunia noastra

Asociatia Daruieste Viata, care a anuntat astazi ca a terminat de ridicat primul spital pentru copii bolnavi de cancer din Romania, la 2 ani de la turnarea fundatiei, va reconstrui integral, tot din donatii si sponsorizari, si Spitalul de Copii Marie Curie. Practic, spitalul pentru copii bolnavi de cancer, a carui cladire este deja ridicata, va fi extins prin adaugarea unei noi cladiri, de aproximativ aceeasi suprafata si capacitate, unde vor fi mutate celelalte specializari din Spitalul de Copii Marie Curie. Actuala cladire a Spitalului Marie Curie va fi renovata si transformata in spatii de cazare pentru parinti, cu sali de studiu, cantina sau sali de curs. Daruieste Viata lanseaza un nou apel de strangere de fonduri pentru NoiFacemUnSpital - reconstructia integrala a Spitalului Marie Curie.

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va .

Premierul Orban se intalneste luni cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii si ministrul Finantelor Membrii Federatiei declansasera de miercuri greva japoneza

Premierul Ludovic Orban se intalneste luni la ora 13 cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Finantelor, Florin Citu, arata un comunicat transmis duminica seara de biroul de presa al Guvernului. intalnirea are loc pe fondul nemultumirii membrilor Federatiei Sanitas, care anuntasera proteste pana cand vom obtine conditii decente de munca, deblocarea posturilor pentru cele doua sisteme si respectarea legislatiei cu caracter salarial, potrivit reprezentatilor Federatei Sanitas.

CORONAVIRUS |Dispute intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema noilor reguli pentru pacientii asimptomatici. Medici: Autoritatile sa inteleaga ca gestionarea pandemiei nu se poate face doar pe hartie si la televizor (VIDEO)

Dispute aprige intre ministrul Sanatatii si medicii de familie dupa ce au fost anuntate noi reguli pentru pacientii COVID-19 asimptomatici. Nelu Tataru spune caacestia vor fi evaluati la domiciliu,.

Ministrul Sanatatii, mesaj pentru credinciosii nemultumiti de restrictii: Trebuie sa adaptam pelerinajul la pandemie si nu pandemia la pelerinaj (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, duminica, o reactie cu privire la nemultumirile aparute in randul pelerinilor din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul sarbatorii Sfintei.

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu, anunta ministrul Sanatatii

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii medicale, a anuntat duminica, la Iasi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca bolnavii asimptomatici vor fi evaluati la domiciliu, iar apoi vor fi programati pentru investigatii, in timp ce pacientii simptomatici cu comorbiditati vor ramane in continuare internati in spital.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )