Libnet.ro
UNICEF

09:30

Toni Erdmann, cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017

Adevărul Adevărul,
Toni Erdmann, cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017, organizata duminica seara, la Londra, de cea mai veche si mai importanta organizatie de critici de cinema din Marea Britanie, informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

21 de filme in cursa pentru Cel mai bun film romanesc la Premiile Gopo 2017

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din Romania, ajunsa la cea de-a XI-a editie, va avea loc la sfarsitul lunii martie 2017, in Bucuresti.

Topul oraselor europene cu cel mai bun transport public

Daca doriti sa vizitati un oras strain si, din diverse motive, inchirierea unei masini nu va este la indemana, mijloacele de transport in comun sunt un mod simplu, comod si mai ales economic de a ajunge rapid in locurile pe care vreti sa le explorati.

Cum se prepara cel mai bun vin fiert, o desfatare pentru in zilele de iarna apriga

Vinul fiert este bautura preferata in serile friguroase de iarna. Preparata corespunzator, bautura este o adevarata desfatare. Pentru a prepara un vin fier de calitate trebuie sa tinem cont de o serie de recomandari.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

Punerea in functiune a tronsonului de metrou din Drumul Taberei se va realiza, cel mai devreme, in primul semestru al anului 2018.

Economia Chinei a crescut in 2016 cu 6,7%, cel mai scazut ritm din ultimii 26 de ani

China, a doua economie mondiala, a inregistrat in 2016 o crestere a produsului intern brut PIB) de 6,7%, cel mai scazut ritm din ultimii 26 de ani, dupa un avans peste estimari in ultimul trimestru al anului, potrivit datelor publicate vineri de biroul chinez de statistica, citate de Reuters.

Cel mai nou trailer pentru Logan s-ar putea sa te sperie

Primul film Marvel din 2017 va fi Logan. Acesta se pregateste sa aiba premiera in luna martie a acestui an, iar producatorii au lansat ultimul sau trailer. Exista un numar important de motive pentru care v-ati putea bucura de Logan. Noul film construit in jurul caracterului Wolverine din seria X-Men pare sa fie complet diferit [].

Satan este cel mai nou ransomware oferit spre inchiriere

Datele tale pot fi puse in pericol, mai nou, chiar si de cei care nu au un ransomware propriu, dar care inchiriaza un asemenea malware. Un nou pericol reprezentat de aceste infectii malware il reprezinta existenta platformelor RaaS, sau ransomware-as-a-service ransomware ca serviciu), ce iti ofera posibilitatea de a lansa atacuri informatice fara sa detii [].

Klaus Iohannis a primit cadouri in 2017 cu o valoare totala de 17.000 de lei. Cel mai scump este un pumnal argintat in teaca cu motive orientale si o icoana placata cu foita de aur

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut mai multe cadouri care au o valoare totala de 17. 000 de lei. Printre ele se enumera si un pumnal argintat sau o icoana decorata cu cristale Swarovschi. Toate obiectele primite de presedinte vor ramane in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Biletul la ceremonia de investire a lui Donald Trump, unde merge seful PSD, costa intre 100.000 si un milion de dolari. Cine este Elliot Broidy, afaceristul corupt care l-a invitat pe Dragnea in America |Cel mai citit articol al saptamanii

Elliott Broidy, cel care i-a chemat pe Dragnea si Grindeanu in SUA, este un controversat vicepresedinte al comitetului care se ocupa de ceremoniile de inaugurare a noului presedinte al SUA, Donald Trump.

Samsung Galaxy S8: Bixby va fi cel mai avansat asistent cu inteligenta artificiala

Samsung Galaxy S8 este din ce in ce mai aproape de lansare, iar zvonurile continua sa apara, de data aceasta oferind informatii despre inteligenta artificiala. Faptul ca Samsung vrea sa fie un jucator puternic in domeniul asistentilor virtuali cu inteligenta artificiala nu este un secret. Una dintre cele mai bune dovezi in aceste sens este [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )