Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul oraselor europene cu cel mai bun transport public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul oraselor europene cu cel mai bun transport public

Daca doriti sa vizitati un oras strain si, din diverse motive, inchirierea unei masini nu va este la indemana, mijloacele de transport in comun sunt un mod simplu, comod si mai ales economic de a ajunge rapid in locurile pe care vreti sa le explorati. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bun Nokia: P1 va fi prezentat la MWC 2017 in Barcelona

Nokia a revenit de anul acesta pe piata telefoanelor inteligente, iar cel mai bun si mai nou dispozitiv ar fi P1 pe care il prezinta la MWC 2017.

Decizie SOCANTA! O tanara din Suedia si-a mancat cel mai bun prieten

O tanara din Suedia a luat o decizie neobisnuita care a ajuns sa fie cunoscuta de o lume intreaga si a dat nastere unor dezbateri complexe pe retelele sociale. Helena Stahl, de 24 de ani, a.

Hyperloop, cel mai rapid transport terestru, poate transforma lumea intr-o retea imensa de metrou

Despre Hyperloop se discuta inca din 2013, cand Elon Musk a publicat planurile sale pentru acest tip de transport. Acum, avem si o harta teoretica a retelei acestui sistem de transport.

Se cauta cel mai bun carnat din Banat. Pregatiri pentru evenimentul traditional cu nume imposibil de pronuntat: Worschtkoschtprob

Worschtkoschtprob/Degustarea carnatilor este una dintre cele mai vechi si cunoscute intreceri ale macelarilor din Banat.

Cum se prepara cel mai bun vin fiert, o desfatare pentru in zilele de iarna apriga

Vinul fiert este bautura preferata in serile friguroase de iarna. Preparata corespunzator, bautura este o adevarata desfatare. Pentru a prepara un vin fier de calitate trebuie sa tinem cont de o serie de recomandari.

Doljeanul care a injunghiat mortal un tanar de 19 ani in strada, retinut de procurori. Victima a murit incercand sa isi salveze cel mai bun prieten

Un tanar in varsta de 19 ani a fost ucis in plina strada in noaptea de duminica spre luni in Craiova, iar prietenul lui de aceeasi varsta a ajuns la spital injunghiat, iar medicii l-au operat. Criminalul a fost retinut de procurori.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Chinezii vor sa construiasca cel mai puternic supercomputer din lume

Cursa pentru cel mai puternic supercomputer este una extrem de importanta, iar China vrea sa isi mareasca avantajul deja existent. in 2016, China a dezvaluit supercomputerul Sunway TaihuLight, iar in 2017, conform theverge. com, acestia vor sa creeze primul prototip de supercomputer de nivel exascale, care poate face un miliard de miliard de calcule pe secunda.

Raportul comisiilor parlamentare privind gaura de 10 miliarde va fi incheiat cel mai tarziu in 15 februarie/Curtea de Conturi va incheia auditul pe aceeasi tema tot atunci

Parlamentarii din comisiile reunite de buget ale Senatului si Camerei Deputatilor au votat la incheierea audierilor de joi ca raportul final privind gaura de 10 miliarde din bugetul pe 2016 sa fie dat cel mai tarziu in 15 februarie, data la care se va incheia si controlul Curtii de Conturi la Finante. Propunerea a venit din partea senatorului Viorel Arcas, care a condus audierile de joi si a fost votata in unanimitate. Reamintim ca joi a fost audiata Daniela Pescaru, secretar de stat in Finante, cea care se ocupa practic de intocmirea Bugetului de Stat.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )