Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toni Grebla, iritat de intrebarile jurnalistilor: Am eu senzatia ca dumneavoastra ma certati pe mine? / Grebla si Dragnea, vizati direct de dezbaterile CCR pe tema completurilor de 5 judecatori (VIDEO)

B1 B1,
Toni Grebla, iritat de intrebarile jurnalistilor: Am eu senzatia ca dumneavoastra ma certati pe mine? / Grebla si Dragnea, vizati direct de dezbaterile CCR pe tema completurilor de 5 judecatori (VIDEO)

Secretarul general a Guvernului, Toni Grebla, a sustinut la Curtea Constitutionala punctul de vedere al Guvernului privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea. continuă pe B1

Nou termen in apelul formulat de DNA in procesul in care fostul judecator contitutional Toni Grebla a fost achitat

La Curtea Suprema are loc luni un nou termen in apelul declarat de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost achitat in prima instanta pentru trafic de influenta. Toni Grebla a fost numit, la finele lunii septembrie, secretar general al Guvernului.

Toni Grebla: Nici acum nu inteleg de ce inalta Curte a refuzat sa traga la sorti toti cei cinci judecatori ai completului. Pe mine nu ma intereseaza ce judecator solutioneaza cauza mea (VIDEO)

Fostul judecator CCR Toni Grebla, actual Secretar General al Guvernului, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nici acum nu intelege de ce inalta.

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar.

Termen la Instanta suprema in dosarul lui Toni Grebla, dupa apelul DNA

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul declarat de DNA in dosarul in care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost achitat in prima instanta pentru trafic de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )