Libnet.ro
UNICEF

21:00

TOP 10 alimente TOXICE care ne pot UCIDE.

România Liberă România Liberă,
TOP 10 alimente TOXICE care ne pot UCIDE.

Durerile de cap, varsaturile sau dificultatile in respiratie sunt doar cateva dintre simptomele cu care ne putem confrunta atunci cand consumam cantitati mari din unele fructe si legume care au in compozitie substante toxice. In cazuri rare, consumarea unor cantitati mari de alimente obisnuite, cum ar fi rosiile sau cartofii, poate duce la coma si chiar deces, relateaza Huffington Post. Specialistii sustin ca riscurile pentru sanatate pe care le prezinta aceste alimentele, cu substante toxice . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Elevi picati la BAC si in liceele din Top 10

Fenomenul elevilor care nu promoveaza la Bac in prima sesiune nu este strain nici celor mai bune licee din tara, insa cazurile sunt putine, cate doua-trei pe scoala. Totusi, pentru institutii precum Colegiile Nationale Sf. Sava, Gheorghe Lazar, sau Tudor Vianu care se mandresc cu un prestigiu academic de invidiat, lumea nu se asteapta la o rata de promovare mai mica de 100%.

Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

E gresit sa pornesti de la premiza ca marimea conteaza, dar daca iubitul tau a primit, la loteria genetica, niste centimetri in plus, nu poate fi decat un bonus la care altele doar viseaza. Oricum, daca ai langa tine.

FOTO VIDEO Top 10 actori care seamana foarte bine cu personajele celebre pe care le-au portretizat

Filmele biografice au, in general, menirea de reda fidel personajul principal si faptele care i-au marcat viata. Uneori, actorii care insufletesc personajele seamana izbitor de bine cu acestea si ajung chiar sa fie confundate.

TOP 10: cele mai bune masini pentru soferii scunzi

Soferii scunzi stiu cat de greu este sa isi gaseasca o masina potrivita care sa le permita sa vada in mod corespunzator si sa stea confortabil la volan. Americanii de la Edmunds. com au intocmit o lista cu cele mai bune 10 astfel de masini.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )