Libnet.ro
UNICEF

13:45

Top 10 asemanari amuzante. Care este asemanarea dintre o femeie si Politia Rutiera

Adevărul Adevărul,
Top 10 asemanari amuzante. Care este asemanarea dintre o femeie si Politia Rutiera

Cu umorul romanii reusesc sa iasa din orice imprejurare cu zambetul pe buze. Deseori, gasesc similitudini intre situatii de fapt, stari sau personaje care aparent nu au nicio legatura. continuă pe Adevărul

Mi-ar placea sau Mi-ar place? Top 10 verbe folosite in mod gresit

Utilizarea gresita a verbelor se afla in topul capcanelor gramaticale pe care foarte multi dintre romani nu stiu sa le evite. Cele mai multe dintre greseli pornesc de la incadrarea gresita a verbelor in cele patru conjugari.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile EMMY 2017

Stilistii si editorii de moda de la Harpers Bazaar au decis! Iata care sunt vedetele care intra in Top 10 al celor mai bune aparitii vestimentare de la ceremonia premiilor EMMY din acest an! .

Ministrul Finantelor despre cresterea pretului carburantilor: Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa

Ministrul Finantelor nu pare sa fie prea ingrijorat de pretul carburantilor. intrebat de jurnalisti pe aceasta tema, Ionut Misa a spus senin ca nu a urmarit care este pretul la pompa, dar are.

Ministrul Finantelor despre cresterea pretului carburantilor: Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa. / Am incredere in declaratiile premierului si in faptul ca se vor lua niste masuri si se vor face niste analize

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a afirmat, marti, la Parlament, chestionat de jurnalisti pe tema cresterii pretului carburantilor, ca Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa. Misa mai spune ca autoritatile vor monitoriza daca cresterea de pret se va regasi in profitul companiilor care platesc impozit la bugetul de stat si a adaugat ca Eu am incredere in declaratiile premierului si in faptul ca se vor lua niste masuri si se vor face niste analize.

Care este sufletul pereche al fiecarei zodii. Cu cine trebuie sa ramai toata viata

Multi dintre noi cerem ajutor prietenilor sau familiei atunci cand vine vorba de gasirea partenerului perfect, dar si zodia iti poate fi utila. Berbec - Potentiali parteneri perfecti: Leu,.

VIDEO FOTO Vijelie cu grindina in Bucuresti. Care este situatia in restul tarii. Vezi aici cum se manifesta furtuna in timp real

Bucurestiul va fi afectat de o vijelie, miercuri, intre orele 20. 00 si 03. 00, potrivit reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, care a avut loc la sedinta desfasurata la Primaria Capitalei.

10 documentare interesante care merita vazute toamna aceasta

Toamna asta vine cu o multime de noutati si surprize placute in materie de documentare. Subiectele pe care acestea le abordeaza sunt extrem de variate, de la natura, la sanatate si alimentatie, la conflicte rasiale si razboiul din Siria. Temele sunt.

Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

Urgia care a avut loc, duminica, in vestul tarii, a facut mai multe, bilantul ajungand la 8 morti si 137 de raniti. Marcel Pavel s-a aflat in acest weekend la Timisoara si a.

O adolescenta din Germania risca sa fi condamnata la moarte in Irak. Care este motivul

O adolescenta din Gremania care a fugit de acasa pentru a se alatura organizatiei teroriste ISIS, ar putea fi condamnta la moarte, avertizeaza premierul irakian. Potrivit Daily Mail, Linda Wenzel a fost scoasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )