Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO 12 ani de sclavie si Gravity, cele mai bun filme ale anului

Adevărul Adevărul,
VIDEO 12 ani de sclavie si Gravity, cele mai bun filme ale anului

Dramele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, ex-aequo, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America/ PGA). continuă pe Adevărul

Acestea sunt FILMELE ANULUI. Sindicatul producatorilor americani a desemnat cele mai bune lungmetraje din 2013

Lungmetrajele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, la egalitate, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor.

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul.

Andres Iniesta, cel mai bun jucator de creatie al anului 2013.

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, a fost ales pentru a doua oara consecutiv cel mai bun playmaker al anului, de catre un juriu format din jurnalisti si experti din 70 de tari, informeaza Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), citata de Mediafax. Anterior, in fruntea clasamentului celor mai buni playmakeri s-au mai aflat Zinedine Zidane 2006), Kaka 2007) si Xavi 2008, 2011). Iniesta, care in ierarhia pe 2013 are 132 de puncte, i-a devansat .

Peste 70% dintre apelurile la 112 de anul trecut au fost false: Cele mai multe au fost facute din Covasna, Calarasi si Mures

Aproape 17,5 milioane de apeluri la numarul de urgenta la 112 au fost inregistrate pe parcursul anului trecut. Dintre acestea, peste 70 la suta au fost false, iar cele mai multe dintre ele au fost initiate.

Cele mai tari amicale din pauza competitionala de iarna si rezultatele lor

Pana la debutului returului din Liga I, pasionatii de fotbal se pot delecta cu amicalele pe care echipele lor preferate le sustin in pauza competitionala de iarna. in continuare, va prezentam cele mai interesante meciuri programate.

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

VIDEO Spania: Pestera de la Altamira, supranumita Capela Sixtina a paleoliticului, va fi redeschisa, dupa 12 ani

Pestera de la Altamira, din localitatea Santillana del Mar, aflata in comunitatea autonoma spaniola Cantabria, va putea primi din nou vizite dupa 12 ani, a anuntat sambata agentia de presa EFE, potrivit Agerpres. Autoritatile locale au decis redeschiderea provizorie, fiind admisi cinci vizitatori pe saptamana, pentru a putea analiza astfel impactul prezentei oamenilor inainte de deschiderea definitiva.

Concurs de Zarezean: Se cauta cel mai bun vin de pe plaiurile alexandrene

Producatorii autohtoni de vin sunt invitati la concurs. Ca in fiecare an, de Zarezean, municipalitatea organizeaza concursul Cel mai bun vin alb/rosu de pe plaiuri alexandrene. Sunt puse in joc premii atractive.

FUSION, cel mai bun festival european la categoria Best Small Festival

FUSION Festival a fost declarat cel mai bun eveniment european la categoria Best Small Festival in cadrul Festival Awards. Editia din acest an a renumitei competitii a avut loc la Groningen, Olanda si a strans laolalta nume puternice din industria festivalurilor Tomorrowland - Belgia, Sziget Ungaria), Wacken Open Air Germania),Woodstock Festival - Polonia, Berlin Festival - Germania, Open'er Festival - Polonia, etc).

FOTO Cinema Colours 3D. Cele mai noi filme pentru cinefilii din Alba Iulia

Alba Iulia va avea pana cel mai tarziu la sfarsitul lunii martie primul cinema 3D. Orasul se aliniaza, astfel, la ultimele tendinte in materie de vizionare de filme. Denumit Colours Cinema Alba Iulia, noul cinema va avea doua sali si este amenjat in incinta Alba Mall.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )