Libnet.ro
UNICEF

12:00

Perchezitii intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Este cauat un camatar acuzat si de santaj si amenintari

Adevărul Adevărul,
Perchezitii intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Este cauat un camatar acuzat si de santaj si amenintari

Politistii din Campina fac perchezitii, miercuri 7 august, pe raza judetului Prahova, la locuinta unei persoane banuite de camatarie, santaj si amenintare. continuă pe Adevărul

Robert Turcescu (PMP): Politia este probabil una dintre cele mai corupte structuri din statul roman. Fifor si-a descoperit acum barbatia politica si anunta schimbari masive, dar ineficiente (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat, luni seara, in direct la B1TV, ca Politia este probabil una dintre cele mai corupte structuri din statul roman, desi pentru o scurta perioada de timp ni s-a.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Unul dintre cele mai vechi monumente de pe malul Borcei renaste cu 2,5 milioane de euro. incep finisajele exterioare la cladirea fostei Poste, casa unui deputat

Construita in anii 1890-1892, cladirea in carea functionat Posta din Calarasi, aflata in prezent in restaurare, renaste pe zi ce trece. in luna iulie 2019 au inceput lucrarile la finisajele interioare si exterioare, a demarat trasarea profilelor exterioare. in scurt timp, urmeaza sa fie realizate piesele din ceramica ce vor fi amplasate pe fatada.

Hetairele, cele mai ravnite femei din Grecia antica. Lucruri mai putin stiute despre viata prostituatelor de lux

Hetairele, faimoasele curtezane din orasele antice ale Greciei, se numarau printre personajele favorite ale autorilor vremii, iar marturii interesante despre ele s-au pastrat de-a lungul timpului.

Cele mai mari paradoxuri din legile lui Murphy: Un om cu un ceas stie cat e ora. Unul cu doua, nu e niciodata sigur

Va prezentam zece maxime celebre din categoria Legile lui Murphy care, dincolo de nota umoristica, isi gasesc corespondent in viata de zi cu zi.

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant, ar putea sa fi ajuns pe Luna, dupa prabusirea unei sonde israeliene

Pana la urma, ar putea exista viata pe Luna: tardigradele, mici fiinte virtual indestructibile, capabile sa reziste la radiatii extreme, la o caldura sufocanta, la temperaturile cele mai reci ale universului si la decenii fara hrana, scrie AFP.

Lockheed Martin: Cele mai avansate modele F-16 vor zbura in Bulgaria

In Bulgaria vor zbura cele mai avansate modele ale F-16. Puteti urca orice doriti pe F-16 , a declarat Jim Robinson, directorul Dezvoltarii Internationale de Afaceri de la Lockheed Martin, adaugand ca avioanele vor fi complet dotate inca din prima zi in care vor sosi, potrivit 24Chasa, citat de Rador.

Ceausescu a gratiat un om care a devenit apoi criminal in serie. De ce a avut dictatorul mila de unul dintre cei mai periculosi criminali romani

Nicolae Ceausescu a gratiat in anii 80 un om care avea sa devina unul dintre cei mai periculosi criminali in serie din Romania. Nu dor ca, dupa eliberare, si-a continuat seria de omoruri fara scrupule, dar dupa Revolutie, in cadrul unui interviu, dupa gratii, a vorbit cu o seninatate sinistra cu privire la crimele pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )