Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai piratate filme in luna ianuarie

Avand in vedere ca ne-au obisnuit cu aceasta practica, cei de la TorrentFreak ne ofera un nou top 10 cu cele mai piratate filme pentru luna ianuarie. Daca tot a trecut o saptamana din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea in detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecuta. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos. Pe primul loc se afla nou intratul in clasament, Thor: The Dark World, [].

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da.

TOP: 10 aeroporturi de pe care nu vei mai vrea sa decolezi

Aeroporturile reprezinta pentru cei mai multi dintre noi locurile din care vrem sa plecam cat mai repede pentru a ajunge la destinatie. Insa nu si cele pe care vi le prezentam aici. RO iti arata un top al aeroporturilor unde arta,.

TOP 10: cele mai frumoase statii de metrou din Europa

Calatoria cu metroul nu va mai inseamna doar traseul de la punctul A la punctul B daca alegi una dintre aceste 10 statii, considerate intre cele mai impresionante din Europa, potrivit CNN .

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate.

Nicole Kidman si Printul Harry, cei mai sexy roscati. Afla top 10

Sunt roscati de la mama natura, iar acum s-a intocmit si un top al celor mai sexy celebritati cu o astfel de podoaba capilara.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Care sunt cele mai periculoase deficiente de vitamine si minerale

Lipsa de vitamine si minerale este surprinzator de frecventa si poate provoca o multime de probleme de sanatate. Apare din mai multe motive, inclusiv capricii alimentare, interactiuni medicamentoase si alcoolism, spune John La Puma. La nivel mondial, aproximativ 40% dintre oameni au deficiente de fier, 15% de iod si 40% dintre copii cresc fara suficienta vitamina A. Exista insa trei deficiente nutritionale comune care iti pot pune in pericol sanatatea.

Peste 9.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe pentru cei cu studii medii

Peste 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind adresate persoanelor cu studii medii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )