Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Antena3 Antena3,
Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate. continuă pe Antena3

Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Satu Mare gazduieste weekendul acesta unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din Romania din acest an. in perioada 8- 9 februarie, orasul de pe Somes va primi 78 de floretisti din 12 tari pentru o noua etapa a Circuitului European pentru cadeti.

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici.

INTERVIU Andy Szekely, antreprenor si psiholog: Perceptia publica este ca IT-istii sunt rigizi, insa nu este adevarat. Nu prea comunica emotie, insa munca lor este printre cele mai creative

Desi perceptia generala este ca programatorii sunt rigizi si gandesc in cutie, adevarul este ca ei sunt printre cei mai creativi oameni, insa dezavantajul lor este ca nu comunica emotie, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Andy Szekely, unul dintre cei mai cunoscuti traineri romani de dezvoltare personala. Care sunt diferentele de mentalitate dintre romani si alte popoare, cat de diferit este privit falimentul in afaceri si ce gresesc companiile prezente pe Facebook puteti citi in articol.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

Radu Beligan, in topul celor mai puternici oameni din divertismentul mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, scrie Mediafax.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima data in acest, in Lectia de violoncel la malul marii. Sute de spectatori l-au admirat si aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care inca urca pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )