Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai memorabile aparitii fashion din Gossip Girl

ADPM ADPM,
Cele mai memorabile aparitii fashion din Gossip Girl

Serial Gossip Girl a fost un adevarat fenomen international in urma cu aproape zece ani. Unul din cele mai apreciate aspecte ale productiei l-au reprezentat tinutele vestimentare purtate de actori, ei devenind reper in ceea ce priveste stilul adolescentilor de pretutindeni. continuă pe ADPM

Merita peste 1.000 de dolari cele mai performante smartphone-uri din piata? - Cum s-a ajuns aici si de ce telefoanele sunt atat de scumpe

Noul iPhone X anuntat marti seara ajunge sa coste in Europa si peste 1. 300 de euro in versiunea cu 256 GB de stocare si tot mai multe modele, cum ar fi si Samsung Galaxy Note 8, au depasit pragul de 1. 000 de dolari in Europa. Cele mai sofisticate smartphone-uri din piata sunt tot mai scumpe si fiindca pe ele au fost puse tehnologii noi cu piese costisitoare, dar si fiindca marile companii vor sa aiba pe aceste modele de top marje de profit cat mai mari. Dar merita sa dai peste 1. 000 de dolari pe un smartphone ultra-performant?.

Cat au costat cele mai scumpe 20 de filme realizate vreodata

Filmele sunt probabil cele mai scumpe forme de arta si, desi in ultimele decenii au devenit mai mult un business si mai putin o arta, cele mai de succes productii din ultimii ani au inghitit bugete semnificative, iar trendul este in continua crestere.

in urma cu mai multi ani, era una dintre cele mai iubite vedete TV din Romania. Acum, abia il mai recunosti pe strada

George Vitan, sau bucatarul Gheorg, cum ii spune toata lumea, stie sute de retete din bucataria romaneasca si internationala. De cativa ani, acesta a intrat intr-un con de umbra,.

Unde sunt cele mai cunoscute zone viticole din Romania si ce vinuri superioare sunt produse in aceste podgorii

In Romania sunt aproximativ 180. 000 de hectare de culturi de vita de vie, un sfert din judete concentrand peste 65% din suprafata totala.

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Emmy (1992 2016)

Se apropie editia din acest an a Galei Premiilor Emmy, ocazie sa privim in urma si sa facem o selectie cu cele mai frumoas rochii pe care vedetele le-au purtat pe covorul rosu al prestigioasei ceremonii.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Poli Iasi - Voluntari (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de joi noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Poli Iasi - Voluntari. Eu construiesc analiza acestui meci pe faptul.

Remedii naturiste cu unul dintre cele mai populare condimente. Reteta cu piper pentru stimularea apetitului sexual

Negru, alb, verde sau rosu, piperul este unul dintre cele mai populare condimente in intreaga lume. Se potriveste in mai toate mancarurile si, in plus, are multiple indicatii terapeutice, de la detoxifiere si combateare racelilor, pana la stimularea libidoului.

Betisoarele de urechi nu sunt bune pentru curatarea acestora. Cele mai frecvente mituri despre urechi

Urechile sunt organe sensibile care pot percepe cele mai usoare sunete. Prea multa ceara in urechi poate bloca sunetul sa ajunga la timpan. Rezultatul este ca nu mai putem auzi.

Ce forme, ce trup! Una dintre cele mai talentate artiste de la noi, vacanta exotica in Bali (FOTO, VIDEO)

O vacanta cat o vara! AMI, una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania,s-a intors recent din exoticulBali. Cantareataa avut parte de.

Suedia va tine cele mai mari jocuri de razboi pe fondul temerilor legate de amenintarea Rusiei

Tara scandinava a inceput exercitii cu 19. 000 militari, in timp ce Rusia se pregateste sa faca cele mai mari manevre din anul 2013, potrivit agentiei Express. co. uk. Suedia va simula un atac din partea de est asupra insulei baltice Gotland din apropierea continentului suedez, ca parte a unui exercitiu care va avea durata de trei saptamani.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )