Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doua banci din Romania se afla in topul celor mai sigure din Europa Centrala si de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua banci din Romania se afla in topul celor mai sigure din Europa Centrala si de Est

Doua banci din Romania au intrat in Top 10 celel mai sigure banci din Europa Centrala si de Est. Clasamentul este realizat de revista americana Global Finance si cuprinde cele mai sigure banci din lume. continuă pe Wall-Street Ro

ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte cluburi din Europa (VIDEO)

Liderul Ligii 1, CFR Cluj a fost inclus in topul celor mai corupte cluburi din Europa de televiziunea clubului Benfica Lisabona, potrivit GSP. ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte.

Topul celor mai geloase zodii. Vesti oribile pentru Scorpioni

In spatele geloziei se afla nesigurata. in functie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai gelosi nativi si cum isi manifesta acestia sentimentele, scrie adevarul. ro.

Topul celor mai geloase zodii: ce nativi se confrunta cu neincrederea

In spatele geloziei se afla nesigurata. in functie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai gelosi nativi si cum isi manifesta acestia sentimentele.

Top 5 banci din Romania: Sfarsitul anului ne-ar putea aduce un nou lider

Lupta pentru prima pozitie in clasamentul bancilor in functie de numarul total de active ar putea deveni din ce in ce mai stransa, dupa ce Banca Transilvania a confirmat continuarea negocierilor pentru preluarea Bancpost.

Carmen Dan: Printre migrantii din Romania se afla si persoane ce prezinta risc la adresa securitatii nationale

Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat intr-un interviu ca printe migrantii ce au intrat ilegal in Romania se afla si persoane care presupun riscuri la adresa securitatii nationale,.

Banca Transilvania preia Bancpost. Eurobank se retrage din Romania

Banca Transilvania anunta ca negocierile privind achizitia Bancpost continua, finalizarea acestora fiind estimata la sfarsitul lunii octombrie, potrivit unui comunicat transmis vineri catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). Grecii de la Eurobank, care este actionarul principal al Bancpost, se retrag din Romania, informeaza Gandul.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Masini germane inmatriculate pe piata auto din Romania anul acesta

Masinile germane sunt in continuare cele mai cautate autoturisme noi pe piata auto din Romania, unde detin aproape un sfert din inmatriculari, peste 16. 000 de unitati din totalul de 68. 000 de unitati inregistrate anul acesta, reiese din datele DRPCIV.

Actual de Cluj: Mirel Palada a participat in weekend la un seminar Aikido desfasurat la Cluj/ Presedintele Federatiei, zilele trecute: Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Mirel Palada a participat in cursul acestui weekend, la Cluj-Napoca, la un seminar de Aikido, sportul sau preferat, sustine publicatia locala ActualdeCluj. ro. In urma cu doar cateva zile, Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Palada, care l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, miercuri seara, in studioul B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )