Libnet.ro
UNICEF

16:15

Top 10 cele mai bune scoli din Bucuresti la Evaluarea Nationala 2018 dupa criteriile de performanta

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai bune scoli din Bucuresti la Evaluarea Nationala 2018 dupa criteriile de performanta

Topul celor mai bune scoli din Bucuresti este deschis de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, in Analiza rezultatelor la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a 2018, realizata de Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala si publicata de Inspectoratul Scolar Bucuresti. continuă pe Adevărul

Strobl, CEO Raiffeisen Bank: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank International, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Voi cu Voicu. Cele mai bune destinatii pentru vacanta

Grecia, Turcia sau Bulgaria raman in continuare destinatiile de top pentru vacantele romanilor. Multa lume prefera cararile batatorite si alege mereu aceleasi destinatii de vacanta. Sunt destui.

Astenia de primavara. Top cele mai bune REMEDII NATURALE ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si.

Astenia de primavara. Top cele mai bune remedii naturale ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si ch.

Bloomberg: Topul tarilor cu cele mai bune sisteme de sanatate

In topul celor mai sanatoase tari din 2019, realizat de Bloomberg , Spania ajunge pe primul loc, depasind Italia, in conditiile in care Spania se afla pe locul 6 in 2017.

Bloomberg: Topul tarilor cu cele mai bune sisteme de sanatate

In topul celor mai sanatoase tari din 2019, realizat de Bloomberg , Spania ajunge pe primul loc, depasind Italia, in conditiile in care Spania se afla pe locul 6 in 2017.

O cladire din Romania, intr-un top al celor mai frumoase monumente din lume vazute pe timp de noapte

Un clasament realizat de agentia de turism Rolandia si preluata de catre Bored Panda, o platforma internationala de arta, design si fotografie, claseaza Palatul Culturii din Iasi in top 10 cele mai frumoase cladiri vazute pe timp de noapte din lume.

Cele mai bune 5 exercitii fizice pe care le putem face acasa, fara niciun echipament

Pentru multi mersul la sala se poate dovedi o corvoada. Fie ca vorbim de aspectul financiar sau de timpul necesar. Exista insa si exercitii pe care oricine le poate face in confortul caminului propriu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )