Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale

Cele mai bune oferte de refinantare in lei a creditelor de nevoi personale ofera o DAE de sub 10% si conditii de imprumut asemanatoare. insa cand vorbim despre redefinirea conditiilor unui imprumut mai vechi, vigilenta trebuie sa vina mereu inaintea oportunitatii prezentate, scrie Adevarul Financiar. continuă pe Adevărul

Cele mai bune carti de business ale anului 2015

O maxima economica spune ca exista cinci feluri de firme: cele care actioneaza, cele care cred ca actioneaza, cele care urmaresc cum actioneaza altii, cele care se intreaba ce se intampla si cele care nu au habar ca se intampla ceva. Dar care e care? Adevarul va propune sa cititi cele mai bune carti de business ale anului 2015 pentru a gasi raspunsurile.

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astazi, acesta poate fi cumparat la un pret redus. Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reusit portari ale unui joc si este disponibil acum la un pret redus atat pe Google Play, cat [] Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul timpului, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane care urmau sa devina unele dintre cele mai importante capodopere literare ale lumii si care reprezinta azi lecturi obligatorii, in ciuda etichetelor primite in diverse perioade.

Top 25 cele mai bune replici de film din toate timpurile

Propozitia Frankly, my dear, I dont give a damn Sincer, draga mea, nu dau doi bani pe asta), rostita de personajul Rhett Butler, interpretat de Clark Gable, in pelicula Pe aripile vantului 1939), a fost desemnata cea mai buna replica din toate timpurile dintr-un film.

Cele mai bune meciuri de box. Mayweather si Paquiao nu intra in top. Acestea sunt partidele secolului

Daca partida dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a dezamagit, istoria boxului ne-a oferit cateva partide memorabile. adevarul. ro propune sa ne amintim de cele mai bune meciuri de box, care chiar au meritat atentia a sute de milioane de oameni.

Cele mai ciudate fobii: cum se numesc cei care se tem ingrozitor de soacre, de flori sau sa treaca strada

Anumite temeri ne impiedica uneori sa ne desfasuram firesc viata de zi cu zi, caz in care intra in categoria fobiilor. Psihologii considera ca, cel mai probabil, fiecare din noi sufera de o fobie sau de alta, intr-o masura mai mica sau mai mare. Iata care sunt cele mai ciudate astfel de frici incluse recent pe lista fobiilor, unele dintre ele legate de situatii si activitati obisnuite.

Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

Iata o galerie foto extrem de interesanta cu ipostaze inedite si haioase in care vedete precum Reese Witherspoon, Sofia Vergara si Robert Downey Jr. au fost surprinse in ultimele zile! Sunt cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! .

Cele mai spectaculoase rochii afisate vreodata de vedete la MET Gala!

De la Jennifer Garner, Beyonce sau Gisele Bundchen si pana la Sarah Jessica Parker, Nina Dobrev oriSuki Waterhouse, iata-le pe vedetele care, de-a lungul anilor, au afisat cele mai spectaculoase rochii pe covorul rosu la MET Gala! .

Cele mai vechi parcuri din Romania

Cele mai vechi parcuri din Romania sunt si unele dintre cele mai frumoase din tara, cu istorii bogate, care dateaza din anii 1800, si monumente aparte. Amenajate ca spatii destinate relaxarii, aceste gradini publice sunt adevarate bijuterii urbane.

Cele mai frumoase orase din Spania

Spania este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani, dar si de turisti din intreaga lume, Madrid si Barcelona numarandu-se printre cele mai vizitate orase din Europa. Iata cinci dintre cele mai frumoase orase din Spania, locuri de vis care merita atentia oricarui turist.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )