Libnet.ro
UNICEF

11:00

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Auto Ro Auto Ro,
Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie. continuă pe Auto Ro

Top 10 cele mai scumpe masini din lume

Bugatti Royale Kellner Coupe, model din 1931, a fost vandut pentru 8,7 milioane dolari in 1987. Insa aceasta masina, ca de altfel multe altele,nu vor fi incluse in lista de mai jos, deoarece acestea nu mai sunt disponibile pe piata.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

Special ADPM! Madonna- Top 10 cele mai bune clipuri!

Dupa prestatia ei de la Super Bowl, Madonna este starul saptamanii! Clipurile Madonnei spun, fiecare in parte, o poveste spectaculoasa si au reusit sa starneasca controverse si sa darame bariere. Iata topul celor mai bune videoclipuri lansate de Regina Muzicii Pop! Continue reading .

Utile: Top 10 cele mai periculoase diete; Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci; Metode de recuperare cand ne imbolnavim la strand

6 semne ca nu te hranesti corespunzator. E posibil ca micile tale probleme de sanatate sa insemne de fapt ca duci lipsa de ceva anume? Ai grija!Simptomele anemiei. Cand trebuie sa fim ingrijorati? Daca sunteti obosit chiar daca ati dormit bine sau va lipseste energia pentru activitatile normale, este posibil sa aveti anemie. Aceasta poate fi cauza principala a problemelor de memorie si a schimbarilor din starea de spirit.

TOP 10 aparitii fabuloase ale lui Jennifer Lopez pe covorul rosu!

Jennifer Lopez a implinit de 24 iulie varsta de 44 de ani, iar vedeta reuseste sa se situeze inca in topul celor mai sexy si elegante femei din lume. Jennifer Lopez stie cum sa atraga atentia la evenimentele mondene, punctand de fiecare data apritii de neuitat. Iata topul celor mai bune aparitii vestimentare recente ale lui Jennnifer Lopez. Continue reading .

Riscul informatic si de securitate a datelor, in top 10 riscuri in industria asigurarilor in 2013

Pe masura ce asiguratorii se adapteaza la noul mediu economic, cu marje mai mici de profit si masuri de reglementare mai stricte, tendintele macroeconomice si mentinerea unei rate lente de crestere ocupa primul loc in topul riscurilor din industrie, se arata in studiul firmei de consultanta EY, la care au raspuns executivi din peste 65 de companii de asigurari de la nivel global. Studiul indica faptul ca doua riscuri noi si-au facut aparitia in topul riscurilor si oportunitatilor din industria asigurarilor, primul fiind riscul cibernetic si de securitate a datelor, care a depasit obiectivul strict de securizare a informatiilor, pentru a cuprinde provocari ca securitatea sistemelor si colectarea de date.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

Vrei sa studiezi in strainatate? Unde gasesti cele mai avantajoase credite pentru studii

Iti doresti sa studiezi la una din cele mai prestigioase universitati din lume, dar ai nevoie de bani pentru acest lucru? Atunci, probabil vei apela la un credit de nevoi personale pentru studii. Care sunt bancile care ofera cele mai avantajoase.

Kenya: Incendiu puternic pe aeroportul din Nairobi, unul dintre cele mai importante noduri aeriene din Africa de Est

Un incendiu major a izbucnit miercuri pe aeroportul international Jomo Kenyatta JKIA) din Nairobi, paralizand trafciul pe unul dintre cele mai importante noduri aeriene din Africa de Est, a declarat un oficial din ministerul de Interne.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )