Libnet.ro
UNICEF

08:15

Top 10 cele mai fiabile masini mai vechi de 6-7 ani

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai fiabile masini mai vechi de 6-7 ani

Organizatia germana de control tehnic al autoturismelor sorteaza anual rapoartele de service in functie de rata defectiunilor, si face apoi un top cu cele mai fiabile masini. Se iau in considerate rata. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

Top 10 cele mai mari amenintari la adresa sanatatii

Persoanele care se opun vaccinarii sunt, potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), cea mai mare amenintare la adresa sanatatii in 2019.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai hotarate zodii. Nimic nu le sta in cale

Acestea sunt cele mai incapatanate, determinate, curajoase si hotarate dintre toate. Taur -Cand are o misiune importanta si cand stie ca are multe de.

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Trebuie, insa, sa stiti ca exista diferite tipuri, iar unele sunt mai nocive decat altele. Codurile 1, 2, 4 si 5 sunt considerate mai.

Carti citite de romani in 2018: in Olt s-a cautat Alfabetul

Romanii au citit mai mult decat ai crede in 2018, iar cei de la Libris. ro au realizat un top care iti arata cartile preferate ale acestora. in top 10 cele mai vandute carti, cinci din cei.

Cele mai utile recomandari pentru inchirierea unei masini fara riscuri

Serviciile de inchiriere masini sunt prezente in aproape toate orasele importante din Romania. Pentru a putea inchiria o masina, clientii trebuie sa stie cateva lucruri importante.

Unde mai calatorim: orasele cu cele mai ieftine hoteluri de cinci stele

Antalya, Turcia, este orasul in care turistii gasesc cele mai mici tarife la hotelurile de cinci stele, potrivit unui studiu citat de independent. co. uk . La polul opus, orasul cu cele mai mari tarife la hotelurile de cinci stele este San Francisco, SUA.

Top 10 orase pe care sa le vizitezi in 2019, potrivit Lonely Planet

Cei mai aventurosi calatori din lume dar nu numai) asteapta cu sufletul la gura, in fiecare an, recomandarile de vacante facute Lonely Planet . Compilatiile realizate de specialistii in turism sunt o reala sursa de inspiratie pentru multi turisti,.

n ultimii 10 ani, Romnia s-a mputinat cu aproape 350.000 de persoane. Speranta de viata sanatoasa a crescut, ceea ce face din longevitate una dintre cele mai mari ocazii de business

Datele din prezent privind populatia nu arata bine, iar prognozele pentru viitor sunt sumbre. Suntem acum in 2019. in 40 de ani, Romania ar putea ajunge la o populatie cuprinsa intre 13,8 si 15,4 milioane de locuitori sursa). in ultimii 10 ani, am pierdut circa 342. 000 de romani. Asta este vestea proasta, sau jumatatea goala a paharului. Vestea buna e ca imbatranirea Romaniei, la care asistam de ani buni de zile, aduce dupa sine ocazia unor noi businessuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )