Libnet.ro
UNICEF

10:31

Top 10 cele mai jenante lucruri pe care barbatii le fac in pat

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai jenante lucruri pe care barbatii le fac in pat

Cateodata te indragostesti si ai parte de sex halucinant, fantastic, nemaipomenit. Dar cateodata pur si simplu nu se intampla asa. Tipul respectiv te plictiseste la culme si toate gesturile lui ti se par la fel de. continuă pe Antena3

Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Desi poate parea ciudat, nivelul de dezvoltare economica si puterea institutiilor religioase nu influenteaza nivelul de imoralitate al tarilor, arata o analiza realizata de Bloomberg si preluata de News. az . Statele din clasament au fost ordonate in.

Una din cele mai urate boli, care omoara anual milioane de oameni, poate fi invinsa. Vezi descoperirea oamenilor de stiinta

Rezultatele unui studiu realizat de specialistii Universitatii Stanford arata ca diabetul de tip 1 poate fi invins, daca sistemul imunitar al pacientului este invatat sa nu-i mai atace organismul. Pentru ca, explica.

Microsoft indreapta unul dintre cele mai enervante lucruri la Windows 8

Microsoft Windows 8 este pe piata de aproape un an, dar tot nu ofera suport complet pentru ecranele cu rezolutii mari. Acest lucru se va schimba odata cu Windows 8. 1, a spus Microsoft la Build.

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Top 10 motive pentru care o casnicie esueaza

Una dintre cele mai importante legi naturale este urmatoarea: un lucru fie evolueaza fie moare, fara exceptie. Iar aceasta cutuma se aplica in toate domeniile inclusiv relatiilor romantice. Tot mai multe.

Faze Tari:Au cazut pe geam cand faceau sex; Cele mai fascinante si infricosatoare insule din lume; Descoperirea care a ingrozit-o. Ce a gasit o pensionara intr-o valiza aruncata pe un lac

Cauti o noua cariera? Un acvariu din China angajeaza sirene. Iti place apa? Poate fi o sansa pentru tine. Un acvariu din China angajeaza sirene care sa distreze. A scapat de inchisoare, dar judecatorii i-au interzis pe viata sa se mai uite la filme porno. Bizarul scandal sexual care a facut inconjurul lumii in urma cu un an, in care un barbat.

Imagini care iti taie rasuflarea. Cele mai frumoase fotografii marca National Geografic, din 2013

Aceste fotografii sunt ca o fereastra catre o lume ireala, uluitoare, parca diferita de cea in care fiintam in fiecare clipa. o lume mai curata, neintinata de asprimea cuvintelor, imaculata si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )